Tgrt Haber
06 May 2018 14:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör operasyonlarında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 4 bin 415 olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması
ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Bizi bölmek isteyenlere en büyük şamarı 24 Haziran'da tekrar vuracağız." dedi.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestosunu açıklayacağı AK Parti İstanbul 6. Olağan İl Kongresi öncesinde vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "24 Haziran'da Türkiye'de yeni bir dönemin başlangıcını hep beraber gerçekleştireceğiz." dedi.

"Bizi bölmek isteyenlere en büyük şamarı 24 Haziran'da tekrar vuracağız" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Biraz sonra manifestomuzu açıklayacağız, bu manifestomuzla birlikte inşallah başkanlık sisteminin geleceğini ortaya koyacağız ve manifestoyla kalmayacağız. İnşallah ardından da seçim beyannamemizle neler yaptık, neler yapacağız, bunları Ankara'da açıklayacağız."

Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısının da 4 bin 415 olduğunu açıkladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...