Tgrt Haber
06 Temmuz 2023 16:25 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 17:25

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'baba-oğul' göndermesi: Şimdi gırtlak gırtlağalar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, seçim dönemi muhalefetin provokasyon içinde olduğunu belirterek tepki gösterdi. Erdoğan, "Ne kadar ahlaki çizgi varsa çiğnediler" dedi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na baba-oğul göndermesinde bulunan Erdoğan, "Hiçbir kıymeti yok. 'Şimdi gırtlak gırtlağalar'" ifadelerini kullandı. Erdoğan emeklilere refah payı müjdesi de verdi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika,Cumhurbaşkanı Erdoğan,AK Parti,CHP,Kemal Kılıçdaroğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Teşekkür ziyaretlerine bu hafta sonuç başlayacağını belirten Erdoğan, ilk ziyaretini Bayburt'a yapacağını söyledi. Sadece 15 gün arayla iki seçim kazandıklarını aktaran Erdoğan, "Türk demokrasisinin namusunu ve şerefini de biz kurtardık" dedi.

Kritik seçim dönemi muhalefetin çok sayıda provokasyon girişiminde bulunduğunu altını çizen Erdoğan, "Ne kadar ahlaki çizgi varsa çiğnediler" ifadelerini kullandı.  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na baba-oğul göndermesinde bulunan Erdoğan, "Hiçbir kıymeti yok. "Şimdi gırtlak gırtlağalar" diye konuştu. 

Erdoğan ayrıca emeklilere refah payı için gerekli talimatı verdiğini duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanının çalışmalarına başladığını belirten Erdoğan, önümüzdeki haftalarda gerekli açıklamayı yapcağını söyledi.

TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ BAŞLIYOR

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Seçimlerin Türkiye ve demokrasimiz için çok daha aydınlık günlere vesile olacağına inanıyorum. Ziyaretlerimize bu hafta sonu bismillah diyoruz. Teşekkür ziyaretlerimize bu hafta sonu başlıyoruz. Önce Bayburt ardından Gümüşhane'ye gideceğiz.

Sadece bu illerimize değil tüm Türkiye'ye millet borcumuzu daha fazla eser üreterek ifaa edeceğiz.  Sadece 15 gün arayla iki seçim kazandık, Türk demokrasisinin namusunu ve şerefini de biz kurtardık.

"TÜRKİYE ÇOK KRİTİK BİR SEÇİM YAŞADI"

Sadece 14 arayla iki seçim kazanmakla kalmadık, Türk demokrasisinin namusunu ve şerefini de biz kurtardık. Türkiye çok kritik bir seçim yaşadı. Küresel şer şebekeleriyle, tetikçi basın yayın kuruluşları ve provokatörlerle mücadele ettik.

Türkiye, bu seçim sonuçlarıyla istikrara, güvene, özgürlüğe, kalkınmaya ne kadar değer verdiğini bir kez daha ortaya koydu. Seçimlerde millet olarak nasıl bir badire atlattığımız, nasıl bir uçurumdan döndüğümüz zamanla daha iyi anlaşılacaktır.

MUHALEFETE SEÇİM TEPKİSİ

Seçimi kazanmak uğruna her şeyi yaptılar. Ne kadar ahlaki çizgi varsa çiğnediler. Seçim sonuçlarının işaret ettiği çizgide çalışmalarımıza başladık.

Vatandaşlarımızın eleştirdiği hususları değiştireceğiz. Kargolarımızı yeni yüzlerle güçlendirmemiz gerekiyorsa inşallah bunu da büyük bir titizlikle gerçekleştireceğiz.

Partimizin oylarındaki negatif ayrışmanın ve kimi şehirlerdeki (Vekil-Cumhurbaşkanlığı) oy oranı uyumsuzluğunun farkındayız. Tüm bu sıkıntıların kaynağını il il sandık sandık inceliyoruz. Hangi alanlarda sorun varsa müdahale edecek, hiçbir komplekse kapılmadan yanlışlarımızı düzelteceğiz.

"İNŞALLAH BU GİDİŞE SON VERECEĞİZ"

Kadrolarımızı güçlendirmemiz yenilenmemiz gerekiyorsa, inşallah bunu da yapmayı sürdüreceğiz. Ekim ayındaki kongrede bunun için çalışıyoruz. Ekim ayında kongremizi 11,5 milyon üyesiyle bir ahitleşme törenine dönüştürmekte kararlıyız.

Muhalefetin yönettiği illerin belediye başkanları şehirleriyle ilgilenmek yerine koltuk kavgası veriyor. 31 Mart 2024 seçimlerinde inşallah bu gidişe son vereceğiz. 

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'baba-oğul' göndermesi: Şimdi gırtlak gırtlağalar

"BABA-OĞUL ŞİMDİ GIRTLAK GIRTLAĞA"

CHP zihniyetinden kurtarılmayı bekleyen illerimiz gün sayıyor. Muhalefetin yönettiği illerin belediye başkanları şehirleriyle ilgilenmek yerine koltuk kavgası veriyor.İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 4 yıldır hizmet alamayan şehirlerimizi tekrardan hizmete kavuşturacağız. Hiçbir seçimi çantada keklik göremeyiz.

Dün baba-oğul videosu çekenler bugün gırtlak gırtlağa geldiler. Değişim adıyla yürüyen kayıkçı kavgasıyla işimiz yok.

EMEKLİYE ZAM MÜJDESİ

En düşük emekli maaşını 7500 liraya yükselttik. Dün enflasyon oranı netleşince emeklilerin alacağı yeni maaşları da belli oldu. Yapılabilecek iyileştirmeler hususunda bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Cumhurbaşkanı yardımcımız, Hazine ve Maliye Bakanımız ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız çalışmalarına başladı. İnşallah önümüzdeki haftalarda gerekli açıklamayı yapacağız.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...