Tgrt Haber
24 Mart 2015 15:03

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere iadeli taahhütlü ikramiye vaadi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,'Tüm emeklilere dini bayramlarda birer maaş ikramiye verilmesi için gereken yasal düzenlemelerin bir ay içinde yapılmasını sağlayacağım' dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere iadeli taahhütlü ikramiye vaadi
arınç gökçek tartışması, Kemal Kılıçdaroğlu, tbmm

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Emekli vatandaşlara yönelik "Ramazan ve Kurban Bayramı'nda birer maaş ikramiye" taahhüdüne yönelik 'yapamazsın' eleştirilere cevap veren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
"Noter'den bir taahhütname hazırladık. Okuyorum, 4 maddelik bir taahhütname. Tüm emeklilere dini bayramlarda birer maaş ikramiye verilmesi için gereken yasal düzenlemelerin bir ay içinde yapılmasını sağlayacağımı, 2015 yılı için tüm emekli vatandaşlarımız için en geç Ramazan Bayramı'nın birinci günü olan 17 Temmuz 2015 tarihine ve Kurban Bayramı'nın birinci günü 24 Eylül 2015 tarihine kadar birer maaş tutarında ikramiyenin emeklilerimizin banka hesaplarına yatırılmasını temin edeceğime, emeklilere yıllık iki maaş tutarında ikramiye verilmesini, başbakanlık görevinde bulunduğum her yıl muntazaman sürdüreceğimi, mevcut iktidar çevrelerinin emeklilerimize verdiğim ikramiye müjdesine karşı yapacakları karanlık kampanyalara karşı şimdiden ilan ediyorum ki şayet bu sözümü tutmazsan başbakanlıktan ve genel başkanlıktan derhal istifa ederek siyaseti bırakacağım."
 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...