Tgrt Haber
22 Ocak 2016 14:52

Sömestir tatilinde Ankaralı çocuklara eğitici atölyeler

Sinpaş GYO’nun Ankara’daki temalı konut projesi İncek Life'ın çocuk kulübü, 23 Ocak-7 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenleyeceği bir çok farklı etkinliğe çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.

Sömestir tatilinde Ankaralı çocuklara eğitici atölyeler
Sömestir tatili, Ankaralı çocuklar,

Sinpaş GYO’nun Ankara’daki ilk temalı konut projesi İncek Life, bu yıl çocuklar için eğlenceli ve öğretici etkinliklere ev sahipliği yapacak. 'Simya Rezidans ve Yönetim Sistemleri’nin 23 Ocak-7 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlediği İncek Çocuk Kulübü atölyelerinde; çocuklar maket ev yapımından kolye tasarlamaya, kaşıktan kukla yapımından, t-shirt boyamaya kadar birçok farklı etkinlikle tatilini geçirebilecek.
Simya Rezidans ve Yönetim Sistemleri tarafından İncek Life etkinlik alanına çocukların yarıyıl tatilini en verimli şekilde geçirmesini sağlamak amacıyla kurulan ve her güne farklı etkinlikler sunan 'İncek Çocuk Kulübü Atölyeleri'nde, ücretsiz olarak sunulan birbirinden keyifli etkinlik düzenlenecek.
İncek Çocuk Kulübü’nden yapılan açıklamada: “7 Şubat tarihine kadar devam edecek olan İncek Çocuk Kulübü atölyeleri hem çocukları hem de çocukluğunu hatırlamak isteyen herkesi bekliyor. Anne babaların keyifle vakit geçirebildiği, çocukların özgürce oynayabildiği, gençlerin de spor ve sosyal alanlarda kendilerini geliştirebildiği İncek Life, kendine özgü mahalle yapısı ve zengin sosyal yaşamıyla Ankara’nın havasını değiştiriyor” ifadelerine yer verildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...