Tgrt Haber
20 Ekim 2016 18:50

Ada basını Manchester'ın kadrosunu açıkladı

İngiliz basını, Fenerbahçe'nin bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Manchester United'ın maç kadrosunu yayımladı. Futbolseverlerin merakla beklediği 'Ibrahimovic oynayacak mı?' sorusu da açıklanan bu kadro ile yanıt buldu.

Ada basını Manchester'ın kadrosunu açıkladı
ada basını, manchester,

İngiliz basını, Fenerbahçe'nin bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Manchester United'ın maç kadrosunu yayımladı.

Dev mücadele öncesi Lowry Hotel'de toplanan Manchester United oyuncular buradan Fenerbahçe maçı için Old Trafford Stadı'na geçiş yapacak. İngiliz ekibinde otele sadece maç kadrosunda yer alan oyuncuların çağrıldığı öğrenildi.

Manchester Evening News gazetesinin haberine göre, İngiliz ekibinin kesinleşen maç kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

De Gea, Romero, Johnstone, Fosu-Mensah, Darmian, Smalling, Bailly, Rojo, Shaw, Fellaini, Carrick, Mata, Lingard, Memphis, Ibrahimovic, Rooney, Rashford, Martial. Kafilede Zlatan İbrahimovic'in de yer alması dikkat çekerken İsveçli oyuncunun ilk 11'de sahaya çıkacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...