Tgrt Haber
20 Ocak 2018 12:59

Bayern Münih'te kavga var!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Bayern Münih'te antrenmanda James Rodriguez ile Sebastian Rudy arasında kavga yaşandı!

Bayern Münih'te kavga var!
bayern münih,

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan Beşiktaş'ın son 16 turundaki rakibi Bayern Münih'te ortalık, son antrenmanda karıştı! Bild'de yer alan habere göre Sebastian Rudy ile James Rodriguez arasında kavga çıktı!

Alman basınındaki yer alan haberlere göre Rudy, antrenmanda yapılan maç esnasında kendisine sert müdahalede bulunan James Rodriguez'in üstüne yürüdü. Son derece sinirli olduğu kaydedilen futbolcuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Sert tavır sonrasında sinirlenen James de tepki gösterince ortalık karıştı!

Bayern Münih'te kavga var!

Antrenmanda yaşanan bu gelişmelerin ardından teknik direktör Jupp Heynckes, James Rodriguez'in hareketinin normal olduğunu ve futbolun erkek sporu olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...