Tgrt Haber
26 May 2014 18:43

Dünya Kupası'nda casus var

Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası öncesinde takımlar hazırlıklarını sürdürürken geçtiğimiz günlerde ilginç bir olay yaşandı.

Dünya Kupası'nda casus var
brezilya, dünya kupası, casus,

Avustralya'da hazırlıklarını sürdüren Hırvatistan Milli Takımı'nın kampında bir ziyaretçinin saha kenarında notlar aldığı ve bu notları bilgisayarına aktardığı görüldü. İdmanları takip eden basın mensuplarının ve Hırvatistan Milli Takım Teknik Direktörü Niko Kovac'in dikkatini çeken bu isim birkaç kez güvenlik görevlileri tarafından uyarıldı. Ancak gizli gizli antrenmanları takip etmeye devam eden ve Alman olduğu öğrenilen kişinin casus olabileceği iddia edildi. Hırvatistan Dünya Kupası'nda Brezilya, Meksika ve Kamerun'la birlikte aynı grupta yer alıyor Hırvatistan basınında çıkan haberde, Pazartesi günü yapılan idmanı da izleyen Alman casusun polisler tarafından uyarıldığı ve bu hareketinin tekrarı halinde tutuklanabileceğini belirtmesiyle antrenman sahasından uzaklaştığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...