Tgrt Haber
28 Temmuz 2016 04:44

Falcao için Beşiktaş açıklaması

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri ilk maçın skorundan mutlu olmadığını söyledi.

Falcao için Beşiktaş açıklaması
falcao, beşiktaş,

 Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Jardim,  Fenerbahçe'nin daha etkili olarak kazandığını vurguladı.

Maçta 3-4 net pozisyona girdiklerini aktaran Portekizli teknik adam,  "Fenerbahçe bizden daha etkili oldu ve bu yüzden maçı kazandı. Sonuçtan memnun  değilim. Bu sadece ilk devreydi. Monaco'daki maçta üst tura çıkmak için elimizden  geleni yapacağız. Rakibimizi iyi tanıyorduk. Çok fazla seyirci de yoktu bu maçta.  Normalde çok daha fazla seyirci ve gürültü oluyordu." ifadelerini kullandı.

Tur şansını da değerlendiren Jardim, "Turun yarısına geldik. İki  takımın da şansı yüzde 50. Favori yok. Bir 90 dakika daha var." dedi.

Jardim, Beşiktaş'ın Monaco'nun Kolombiyalı forveti Radamel Falcao'yla  ilgilendiğine yönelik gelen bir soru üzerine, "Ben bizde kalmasını isterim.  Kendisini çok seviyorum. Çok üst düzey ve kaliteli bir oyuncu. Sadece Türkiye  değil, İspanya ve İngiltere'den de takımlar onu istiyor. Benim ona bu sezon  ihtiyacım var." cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...