Tgrt Haber
21 Kasım 2017 12:32

Fikret Orman: 'Oğuzhan takımda kalacak'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, adı Fenerbahçe ile anılan Oğuzhan Özyakup'un takımda kalacağını söyledi.

Fikret Orman: 'Oğuzhan takımda kalacak'
fikret orman,spor

Fikret Orman, TRT Spor'da konuk olduğu Basın Tribünü programında gündeme dair açıklamalar yaptı. Orman'ın açıklamalarından dikkat çekici olan ise eleştiri oklarının hedefinde olan Mircea Lucescu'ya destek çıkması oldu.Beşiktaş Başkanı'nın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde:

OĞUZHAN BEŞİKTAŞ'TA KALACAK

Fikret Orman, adı F.Bahçe ile anılan Oğuzhan ile ilgili şunları söyledi: "Beşiktaş. Beşik-taş, bir tarafında taş var. Rüzgar taştan ancak toz alır. Oğuzhan Beşiktaş'ın simge oyuncusudur. Oğuzhan Beşiktaş'ın kaptanıdır. Oğuzhan Beşiktaş'ta kalacak."

"LUCESCU İÇİN SÖYLENENLER ÇOK AYIP"

A Milli Takım hakkında da konuşan Orman,  "Lucescu'ya haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Lucescu gibi bir hoca için söylenenler çok ayıp. Oradan bir oyuncu çağırmış ta... Ayıptır. Şu an Milli Takım'ı çalıştırmıyor olsa tüm kulüp takımları için ismi geçerdi. Lucescu'nun kariyeri belli, çok da düzgün, namuslu bir adamdır. Ayıp ediliyor. Biz övmesini de, yermesini de bilmiyoruz." dedi.

"GÜNEŞ'LE 2 SENELİK SÖZLEŞMEMİZ VAR"

Orman,  "Şenol Güneş'in ismi geçiyor. Futbolda dün asla yoktur. Şenol Güneş gidiyor, Abdullah Avcı geliyor diye konuşulur. Şenol Güneş'in tek düşündüğü, bu sezon şampiyon olarak bitirebilmek. Hoca ile 2 senelik sözleşmemiz var. Aramızda yüksek bir bağ vardır. Sonuçlar kötü olsa negatif haberler yapılacağını bilecek kadar tecrübeli birisidir. 3 mağlubiyet alsa, Şenol hoca gitsin diye kampanya başlatılır. Ne ben onu yerim, ne de hoca yer." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...