Tgrt Haber
23 Nisan 2017 20:54

Vakıfbank Avrupa şampiyonu oldu!

2017 CEV Şampiyonlar Ligi finalinde Imoco Volley Conegliano'yu 3-0 mağlup eden VakıfBank şampiyon oldu.

Vakıfbank Avrupa şampiyonu oldu!
Vakıfbank,

VakıfBank, 2017 CEV Şampiyonlar Ligi'nde Imoco Volley Conegliano'yu 3-0 (25-19, 25-13 ve 25-23) mağlup ederek, üçüncü kez Avrupa'nın en büyüğü oldu. VakıfBank, 2011 ve 2013'ten sonra üçüncü defa CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğu elde etti.

SPOR BAKANI KILIÇ, VAKIFBANK İLE ECZACIBAŞI VİTRA'YI TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde şampiyonluğa ulaşan Vakıfbank ile üçüncülüğü elde eden Eczacıbaşı VitrA için bir tebrik mesajı yayımladı. Bakan Çağatay Kılıç'ın tebrik mesajı şöyle: "Voleybol tarihimizde önemli bir güne tanıklık etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Avrupa voleybolunun kadınlarda bir numaralı kupası olan Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Vakıfbank ile Eczacıbaşı VitrA,  dörtlü finalde büyük bir başarıya imza attı. Ligde şampiyonluğa ulaşan Vakıfbank ile üçüncülüğü elde eden Eczacıbaşı VitrA'yı kutluyor;  iki kulübün de sporcularını, teknik heyetini, yöneticilerini ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum."

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...