Tgrt Haber
18 Nisan 2014 10:50

iPhone 6′da farklı bir tuş düzeni olabilir iddiası

iPhone 6 için hazırlandığı söylenen yeni kapların internete sızan görüntüleri gösteriyor ki, yeni iPhone’da tuşların yerleri değişik olabilir.

iPhone 6′da farklı bir tuş düzeni olabilir iddiası
iPhone 6,farklı tuş düzeni,internet,aplle,teknoloji,

iPhone 6 için hazırlandığı söylenen yeni kapların internete sızan görüntüleri gösteriyor ki, yeni iPhone’da tuşların yerleri değişik olabilir.Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone 6‘nın tanıtılması ve piyasaya sürülmesi için meraklı bekleyiş sürerken, telefonun donanımsal özellikleri ve tasarımı hakkında yeni söylentiler de ortaya çıkmaya devam ediyor. iPhone 6 için hazırlandığı söylenen yeni kapların görüntüleri internete sızdı ve satıcı firmanın açıklamasına göre bu kapların hazırlanması için doğrudan Apple’dan sızdırılan taslaklar kullanılmış.
Ortaya çıkan bu yeni görüntülerde yer alan kapların tasarımı, daha önce iPhone 6 hakkında ortaya çıkan söylentilerin birçoğuyla örtüşür nitelikte. Yayınlanan bu yeni görüntülerde en çok dikkat çeken ayrıntı ise, tuşların yerleşiminde görülen değişiklikler. Çaprazlama 4.7 inç büyüklüğünde olması beklenen yeni iPhone’a yönelik olarak hazırlandığı belirtilen bu kaplarda, güç düğmesi Samsung akıllı telefonlarda da olduğu gibi telefonun sağ tarafında yer alıyor. Şimdiden bu kapların seri üretimine başlayan firma, yeni iPhone’un tasarımının bu şekilde olacağına ikna olmuş görünüyor. Ancak daha önceki iPhone’lar için de önceden aksesuarlar hazırlanmış ve bu aksesuarların bazıları uyumsuz çıkarak üreticilerine büyük zarar ettirmişlerdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...