Tgrt Haber
19 May 2022 10:25 - Güncelleme : 19 May 2022 10:27

19 Mayıs Perşembe PTT açık mı? 19 Mayıs’ta PTT kargo çalışıyor mu?

"19 Mayıs Perşembe PTT açık olacak mı? 19 Mayıs’ta PTT kargo çalışıyor mu?" sorusu 19 Mayıs’ın resmi tatil olması nedeniyle merak konusu oldu. PTT şubelerinde ve kargo şirketlerinde işlemleri olan vatandaşlar 19 Mayıs’ta kurumların açık olup olmayacağını araştırıyor. İşte 19 Mayıs’ta kargo ve PTT’lerin çalışma durumu…

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
19 Mayıs Perşembe PTT açık mı? 19 Mayıs’ta PTT kargo çalışıyor mu?
19 Mayıs,PTT,kargo,PTT kargo,resmi tatil

19 Mayıs günü resmi tatil olacak ve resmi kuruluşlar bugün çalışmayacak. Resmi tatil olan bugünde bazı kuruluşlar ise çalışmaya devam edecek. PTT ve kargoda işlemleri olan kişiler ise 19 Mayıs’ta bu kurumların açık olup olmayacağını merak ediyor. Peki 19 Mayıs Perşembe PTT açık mı? 19 Mayıs’ta PTT kargo çalışıyor mu? İşte detaylar…

19 MAYIS’TA PTT KARGO AÇIK MI, KAPALI MI? PERŞEMBE GÜNÜ PTT ÇALIŞIYOR MU?

PTT şubeleri ve PTT Kargo resmi tatillerde kapalı olan işletmeler arasında bulunuyorlar. Bu nedenle 19 Mayıs 2022 Perşembe günü Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatili nedeniyle PTT’ler kapalı olacaklar. Aynı şekilde PTT Kargo şubeleri de çalışmayacak.

19 Mayıs Perşembe PTT açık mı? 19 Mayıs’ta PTT kargo çalışıyor mu?

18 Mayıs 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar PTT’lerde işlemlerini tamamlamayanlar bir sonraki iş günü olan 20 Mayıs 2022 Cuma gününü beklemek durumunda olacaklar.

PTT’lerin yanı sıra bankalar, diğer kargo şirketleri ve devlet daireleri de kapalı olacak. Resmi tatilin sona ermesiyle birlikte yeniden ilgili kuruma giderek işlem yapılabilecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...