Tgrt Haber
25 Temmuz 2021 17:09

3 dolara satın aldığı cipsten çıkanla zengin oldu

Avustralya'da yaşayan 13 yaşındaki Rylee Stuart adlı genç kız, 3 dolara satın aldığı cipsin içinden çıkanla resmen zengin oldu.

3 dolara satın aldığı cipsten çıkanla zengin oldu
tiktok,cips

Avustralya'nın Queensland eyaletinde yaşayan Rylee Stuart, geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu TikTok'a bir video yükledi ve binlerce lira kazandı. Stuart, TikTok'ta normalden farklı bir şekle sahip olan, ilginç bulduğu bir cips parçasını takipçileriyle paylaştı.

Normalde üçgen ve ince bir forma sahip olması gereken cipsin pofuduk görüntüsünü TikTok'ta paylaşan Stuart, videosuna ise ''Pofuduk bir cips buldum. Sizce bu değerli bir şey mi yoksa bu cipsi yemeli miyim?'' yazdı.

3 dolara satın aldığı cipsten çıkanla zengin olduRylee Stuart'ın bu videosu inanılmaz şekilde binlerce kişi tarafından izlendi ve sosyal medyada viral haline geldi. Takipçileri ise Stuart'a yorumlarda bir e-ticaret sitesinde satmasını söyledi. Stuart, takipçilerinden gelen tavsiyeye uydu ve pofuduk cipsi, 0,99 Avustralya Doları'na (yaklaşık 6,25 TL) satışa çıkardı. Açık artırma yöntemiyle satışa sunulan pofuduk cipse bir anda teklifler yağmaya başladı, kısa süre içinde 100 bin Avustralya Doları (yaklaşık 630 bin TL) kadar teklif geldi.

3 dolara satın aldığı cipsten çıkanla zengin olduCips firması da Rylee Stuart ile iletişime geçti ve pofuduk cipsin satış ilanı kapatıldı. Independent'ın haberine göre, cips şirketinin pazarlama müdürü, açıklamasında şunları söyledi:

"Rylee ve ailesi için geçen birkaç gün hareketliydi, hikayesini takip etmeye bayıldık. Rylee'nin cesareti ve girişimci ruhundan çok etkilendik, dolayısıyla Stuart ailesinin cips aşkını ve girişimciliğini ödüllendirmek istedik." 

Stuart ise cipsi başta yemeyi düşündüğünü ama son anda vazgeçip ne olur ne olmaz diye parçayı saklamaya karar verdiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...