Tgrt Haber
06 Aralık 2021 10:35

Alec Baldwin olayının savcısından yeni açıklamalar: Kimse temize çıkmadı

Rust filminin çekimleri sırasında görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne, yönetmen Joel Souza'nın yaralanmasına neden olan Alec Baldwin olayının savcısı yeni açıklamalarda bulundu.

Alec Baldwin olayının savcısından yeni açıklamalar: Kimse temize çıkmadı
abd,alec baldwin,savcı,film,set

Alec Baldwin'in Rust filminin setinde görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i yanlışlıkla öldürmesi ve yönetmen Joel Souza'nın yaralanmasını araştıran Santa Fe Bölge Savcısı Mary Carmack-Altwies, kazara cinayete dair yeni açıklamalar yaptı. 

Savcı Altwies, Baldwin dahil setteki kimsenin temize çıkmadığını belirtti. Savcı, soruşturma bittiğinde ise herhangi bir kişinin hakim karşısına çıkabileceğini söyledi. Yazılı açıklamada ise 'Bazı kişilerin Rust setindeki eylemleri veya eylemsizliklerinden dolayı suçlu bulunabileceği' ifadeleri yer aldı.

Altwies'in bu sözleri Alev Baldwin'in ABC'deki röportajında kullandığı ifadelere cevap olarak yorumlandı.

Bu davalarda uzmanlaşmış bir avukat olan Michael L. Mandell ise olay ile ilgili dava açılmasına kesin gözüyle bakıldığının altını çizdi ve hakim karşısına çıkması muhtemel isimleri açıkladı.

Mandell davanın prodüksiyon şirketi, Alec Baldwin ve Rust'un diğer yapımcılarını hedef alacağını belirtti ve Baldwin'in yapımcılardan biri olmasının onun yargılanma ihtimalini artırabileceğinin altını çizdi.

Alec Baldwin olayının savcısından yeni açıklamalar: Kimse temize çıkmadı

ALEC BALDWIN'IN ABC'DEKİ RÖPORTAJI

Alec Baldwin, 21 Ekim'de yaşanan kazara cinayetin ardından ilk defa geçtiğimiz hafta ABC televizyonunda röportaj verdi. Röportajında oldukça şaşırtıcı bir ifadeye yer veren oyuncu, silahın tetiğini kendisinin çekmediğini söyledi.

George Stephanopoulos'un sorularını cevaplarken gözyaşlarını tutamayan Baldwin, "Tetiği ben çekmedim. Asla kimseye silah doğrultup tetiği çekmem." dedi. Gerçek bir merminin sette ve silahın içinde ne işi olduğunu bilmediğini ifade eden Baldwin, "Hala inanmakta zorluk çekiyorum. Yaşananlar bana gerçek değilmiş gibi geliyor." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...