Tgrt Haber
31 Ekim 2021 10:31

Alec Baldwin sessizliğini bozdu: O benim arkadaşımdı

ABD'de Rust filminin çekimleri sırasında görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olan dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin, konuya ilişkin suskunluğunu bozdu.

Alec Baldwin sessizliğini bozdu: O benim arkadaşımdı
alec baldwin,film,set,cinayet

Geçtiğimiz hafta Rust filminin çekimleri sırasında oyuncu Alec Baldwin'in elinde bulunan kurusıkı tabancadan çıkan gerçek mermiler nedeniyle filmin görüntü yönetmeni Halyna Hutchins hayatını kaybederken, filmin yönetmeni Joel Souza ise yaralandı. Dünyada büyük yankı uyandıran olayın detayları ortaya çıkmaya devam ederken kazara cinayetin başrolü olan Baldwin, bir haftanın ardından ilk kez konuştu.

Evinin çevresindeki toplanan gazetecilerin karşısına çıkan Alec Baldwin, soruları yanıtladı. Olayda hayatını kaybeden görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'ten 'arkadaşım' diyerek bahseden Baldwin, yaşanan korkunç olaydan bir gün önce Hutchins ile yemek yediklerini ve TV programları, film setlerinde silah kullanımını kısıtlayan yeni önlemleri desteklediğini açıkladı.

Alec Baldwin sessizliğini bozdu: O benim arkadaşımdı

''O BENİM ARKADAŞIMDI''

Baldwin'in gazetecilere ilk sorusu ''Ne bilmek istiyorsunuz?'' oldu. Ardından üzgün olduğunu belirten Baldwin, ''Bir kadın öldü. O benim arkadaşımdı'' dedi. Oscar adayı oyuncu, sözlerine ise şöyle devam etti:

"Çekime başlamak için Santa Fe'ye geldiğim gün, onu yönetmen Joel ile akşam yemeğine götürdüm. Birlikte bir film çeken çok eğlenceli ve birbirine bağlı bir ekiptik ve sonra bu korkunç olay oldu.''

Yaşanan trajediyi "Trilyonda bir ihtimal gerçek oldu" şeklinde tanımlayan Baldwin bu tip kazaların çok nadir gerçekleştiğini vurguladı. Baldwin, gazetecilere, Santa Fe Şerif Ofisi tarafından kendisine "soruşturma hakkında konuşmaması emri verildiğini" vurguladı. Muhabirlerle yaptığı konuşmada gözle görülür bir şekilde gergin olan oyuncu, ardından "Bunun dışında başka sorularınız var mı?" diye sordu ve oradan ayrıldı.

NE OLMUŞTU?

Oscar adayı dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin, Rust filmin çekimleri esnasında kazayla katil oldu. Polisin açıklamasına göre Baldwin, kurusıkı tabancayı ateşledi ve hem görüntü yönetmenini hem de filmin yönetmenini vurdu. 42 yaşındaki görüntü yönetmeni hayatını kaybederken, 48 yaşındaki yönetmen yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...