Tgrt Haber
27 Ekim 2021 00:51

DEAŞ'tan Irak'ta keskin nişancı saldırısı! Ölü ve yaralılar var

Terör örgütü DEAŞ tarafından Irak'ta keskin nişancılarla düzenlenen silahlı saldırı sonucu 12 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

DEAŞ'tan Irak'ta keskin nişancı saldırısı! Ölü ve yaralılar var
deaş,,ırak,,saldırı,

Orta Doğu'yu kana bulayan terör örgütü DEAŞ, hain eylemlerine bir yenisini daha ekledi. Irak'ın Diyale vilayetine bağlı es-Reşad köyünde düzenlenen saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.

12 ÖLÜ, 15 YARALI VAR

El-Mikdadiye ilçesinde yer alan el-Reşad köyüne terör örgütü DEAŞ üyeleri tarafından silahlı saldırı düzenlendiği kaydedildi. Hafif silahların yanı sıra keskin nişancı silahlarının kullanıldığı saldırıda ilk belirlemelere göre, çoğunluğu sivillerden oluşan 12 kişinin yaşamını yitirdiği, 15 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

Saldırı sonrası bölgeye çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edilirken, saldırganların bölgeden kaçarak kayıplara karıştığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...