Tgrt Haber
19 Eylül 2021 11:51

Ruslardan İstanbul aktarmalı 'Taliban turu'

Rusya'da bulunan bir turizm şirketi ilginç bir seyahat turuna imza attı. Turun seyahat programına göre, Rusya'dan kalkan grup, İstanbul aktarmalı Afganistan'a gidecek.

Ruslardan İstanbul aktarmalı 'Taliban turu'
rus,rusya,afganistan,taliban

Rusya'da bir turizm şirketi, Taliban'ın Afganistan'da yönetimi ele geçirmesinin ardından ilginç bir tura imza attı. Rusya'dan yola çıkan grup, İstanbul'dan aktarma yaparak Afganistan'a ''Taliban turu'' yapmaya gidecek. Afganistan'a 10 günlük turistik gezinin maliyeti ise dudak uçuklatan cinsten... Ruslar, Afganistan'da ''Taliban turu'' yapmak için 350 bin ruble yani 40 bin 500 TL olarak belirlendi.

Ruslardan İstanbul aktarmalı 'Taliban turu'

Krasnoyarsk kentindeki tur şirketi Galina Jdarnova, Moskovski Komsomolets gazetesine verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Tatilini genelde Rusya dışında geçiren bir müşterim, Afganistan'a gitmek istediğini söyleyince bir ön çalışma yaptık. Afganistan'a tur düzenlemenin yolunu bulduk.''

"İlk aktarma durağı İstanbul Havalimanı ancak İstanbul'dan Kabil'e doğrudan sefer bulunmadığı için buradan ikinci bir aktarma yapılıyor. 35 saatlik yolculuğun sonunda Kabil'e ulaşılabiliyor. 10 günlük Afganistan turu, sadece Taliban tarafından kontrol altına alınmış bölgeleri kapsıyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...