Tgrt Haber
BIST
9915.62
%2.05
(198.85)
Dolar
32.4504
%-0.15
(-₺0.05)
Euro
34.829
%-0.66
(-₺0.23)
Sterlin
40.7959
%-0.56
(-₺0.23)
Altın
2490.79
%-0.29
(-₺7.28)
Bitcoin
$63993
%0.97
Ethereum
$3346.4
%3.21
AVAX
35.28
%2.65
 - Bakanlık otele soruşturma başlattı
5 saat 55 dakika önce

Bakanlık ‘Milliyet Farkı’ ücreti alan otele soruşturma başlattı!

Antalya'daki bir otelde ‘Milliyet Farkı’ ücreti alınması sosyal medyanın gündemine oturdu. Rezervasyonunu bir İngiliz internet sitesi üzerinden yapan Türk vatandaşı, 120 euro ‘Milliyet Farkı’ ücreti ödemek zorunda kalmıştı. Kültür ve Turizm Bakanlığı otelden savunma istedi ve soruşturma başlattı.
Ekonomi - Ekonomi
6 saat 16 dakika önce

İslam Kalkınma Bankası toplantıları başlıyor! Bakan Şimşek Suudi Arabistan'a gitti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İslam Kalkınma Bankasının kuruluşunun 50'nci yılı dolayısıyla Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenecek toplantılara katılacak.
 - Milyonlarca emekliye yeni müjdeler geliyor!
6 saat 29 dakika önce

Milyonlarca emekliye yeni müjdeler geliyor! Refah paketi için tarih verildi

Hükümetin 2024 Emekliler Yılı’na özel çalışmaları için tarih verildi. Milyonlarca emeklinin hem ekonomik hem de sosyal hayatını etki edecek avantajlar devreye alınıyor. Pek çok alanda emekliye nefes aldıracak çalışmalar için tarih verildi. İşte emekli refah paketinin tüm ayrıntıları
 - 4’lü bakanlar zirvesi öncesi kritik görüşme!
7 saat 47 dakika önce

BAE'den Kalkınma Yolu'na destek geldi! 4’lü bakanlar zirvesi öncesinde kritik görüşme

Avrupa ile Asya pazarları arasında köprü olacak Kalkınma Yolu'na Birleşik Arap Emirlikleri’nden destek geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, mevkidaşı BAE Yatırım Bakanı Al Suwaidi ile İstanbul'da bir araya geldi.
 - Asgari ücret ve emekli maaşları masada
8 saat 41 dakika önce

Çalışma Meclisi toplanıyor! Asgari ücret, emekli maaşları ve esnek çalışma masada

Çalışma Meclisi 5 yıl aranın ardından toplanıyor. İş hayatı için kritik öneme sahip toplantıda, çalışma hayatının güncel sorunları tartışılacak. Toplantı 2 gün sürecek. Toplantılarda asgari ücret ve emekli maaşları masaya yatırılacak.
 - Çiftçinin hasat sezonu başlıyor!
9 saat 10 dakika önce

2024 hasat sezonu başlıyor! Bakan Yumaklı duyurdu: TMO randevu sistemi hazır

Toprak Mahsulleri Ofisi 2024 hasat sezonu hazırlıklarını tamamladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TMO’nun randevu sistemi ile ilgili tüm planlamanın hazır olduğunu belirterek alım ve depolama programlarının çiftçinin hizmetinde olacağını söyledi.
 - Türkiye'ye uçuşlarına yansıyacak
9 saat 32 dakika önce

Almanya'da uçak bileti vergilerine zam! Artış Türkiye'ye uçuşlarına da yansıyacak

Alman hükümeti uçak bileti vergilerine zam yaptı. Bütçe açığını kapatmak amacıyla uygulanan artış, tüm uçuşlara yansıyacak. Zamdan Türk yolcular da etkilenecek.
Ekonomi - Ekonomi
10 saat önce

Kırmızı etin fiyatını düşürecek hamleye kasaplar sevindi

Kırmızı etin fiyatını da düşürebilecek tavuk ihracatına sınırlama getirme hamlesi kasapları memnun etti. Tavuk fiyatının ucuzlamasıyla vatandaşın da tavuğa yönleneceğini söyleyen kasaplar görüşlerini dile getirdi
 - Koca Yusuf, Gabar’da sondaja başladı
11 saat 16 dakika önce

Bakan Bayraktar duyurdu! Koca Yusuf, Gabar’da sondaja başladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar duyurdu. Yerli sondaj kulesi Koca Yusuf TP1500, Gabar'daki petrol sahasında sondaj çalışmalarına başladı.
 - EPDK’dan akaryakıt kararı!
11 saat 28 dakika önce

EPDK’dan akaryakıt kararı! Benzin ve motorinde hizmet bedeli için tarife değişikliğine gidildi

EPDK’dan akaryakıt depolama tesisleri için kritik değişiklik Resmi Gazete’de yayımlandı. Kurul, tarife değişikliğine gitti, hizmet bedeli hem benzin hem de motorin için ayrı ayrı belirlendi.
Ekonomi - Ekonomi
11 saat 41 dakika önce

Elektrik fiyatları ile ilgili yeni açıklama! EPDK duyurdu

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu duyurdu. Elektrik fiyatları belli oldu. 2023 yılına ait Türkiye ortalama elektrik toptan satış fiyatının kilovatsaat başına 222,96 kuruş olmasına karar verildi.
 - Fahiş fiyat için düzenleme geliyor!
12 saat önce

Fahiş fiyat için düzenleme geliyor! Tekel oluşturanlara karşı yeni modele geçilecek

Hükümetin enflasyonla mücadele kapsamında çalışmaları devam ediyor. Yüksek fiyat artışları için yeni çalışma geliyor. Fahiş fiyat için düzenleme yapılacak. Bu düzenlemede tekel oluşturarak ortak fiyat belirleyenlere karşı alınacak önlemleri içeren yeni model de yer alacak.
 - Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı
12 saat 23 dakika önce

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak projelerin değerlendirileceği Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) başvuruların başladığını belirterek, bu yıl YADES için 11 milyon 278 bin lira ödenek ayırdıklarını bildirdi.
Ekonomi - Ekonomi
12 saat 34 dakika önce

Zorlu mesaide 12 saatte 900 lira kazanıyorlar

Mevsimlik işçilerin zorlu mesaisi başladı. Şanlıurfa'dan Hatay'a gelen soğan hasadı işçileri tek vardiyada 450 çift vardiyada 900 lira kazanıyorlar.
 - 'DSÖ kriterlerine uygundur'
27 Nisan 2024 - 18:00

AK Parti heyetinden Beypazarı’na inceleme: DSÖ kriterlerine uygundur

AK Parti heyeti Beypazarı Doğal Maden Suyu Tesislerinde incelemede bulundu. Ziyarette konuşan Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan, “Beypazarı maden suyunun değerleri Dünya Sağlık Örgütü kriterlerine uygundur” dedi.
 - 'Vergi kaçırana taviz yok'
27 Nisan 2024 - 17:41

Bakan Şimşek’ten KDV denetimi ile ilgili paylaşım: Vergi kaçırana taviz yok!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın kayıt dışılık ve hatalı KDV ile mücadelesi sürüyor. İstanbul'da işletmelere yönelik vergi denetimi yapıldı. Uyumsuzluk gösteren mükelleflere yaklaşık 1,5 milyar lira ceza kesildi. Bakan Şimşek’ten KDV denetimi ile ilgili “Vergi kaçırana taviz yok!” paylaşımı yaptı.
 - Yeni düzenleme devreye girdi
27 Nisan 2024 - 17:25

Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma şartlarında değişiklik! Yeni düzenleme devreye girdi

Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma şartları düzeltiliyor. Genelge yayımlandı. Tarım işçisi olarak çalışmak için bulundukları illerden başka illere giden vatandaşların ve ailelerinin sorunların giderilmesine yönelik yapılacak çalışmalardaki usul ve esaslar belirlendi.
Ekonomi - Ekonomi
27 Nisan 2024 - 16:55

Ariston ve Bosch’ta Putin kararı! Rusya'daki fabrikalar Gazprom'a devredildi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin kritik kararı imzaladı. İtalyan Ariston ve Alman Bosch şirketlerinin Rusya'daki yan kuruluşlarının geçici yönetimi Gazprom'a geçti.
 - KOSGEB girişimci avına çıkıyor!
27 Nisan 2024 - 16:52

KOSGEB girişimci avına çıkıyor! Seçmeler için şehir şehir gezecek

Kendi işinin patronu olmak isteyenler için KOSGEB start verdi. Girişimci seçmeleri için şehir şehir gezecek. İş fikirleri için fırsat eşitliği oluşturmak amacıyla girişimci avına çıkan KOSGEB, fikirlerin görünür olması için sahada olacak.
 - Türk şirketler kolları sıvadı
27 Nisan 2024 - 16:52

İHA'lara yerli elektrikli motor müjdesi! Türk şirketler kolları sıvadı

Türk savunma sanayisi bünyesinde ihracat hedefleyen şirketler İHA'lar için yeni nesil elektrikli motorlar geliştirilmesi için kolları sıvadı.
Sona Git