Tgrt Haber
24 Ağustos 2021 09:50

Binance’den 'manipülasyon' iddiasına yasal işlem sinyali

Binance, piyasa manipülasyonu iddialarını yalanladı. Borsa, ticari çıkarlarını tehdit eden 'kötü niyetli kişilere' karşı yasal işlem başlatılacağını ima etti.

Binance’den 'manipülasyon' iddiasına yasal işlem sinyali
Binance,,kripto para,,Bitcoin,

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada borsayla ilgili manipülasyon iddialarına yanıt verdi.

“Aleyhimize yapılan piyasa manipülasyonu iddialarını öğrendikten sonra, konuyla ilgili olarak pozisyonumuzu netleştirmek istiyoruz” denilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

“Binance hiçbir zaman kullanıcılarına karşı alım satım işlemi yapmadı veya piyasayı manipüle etmedi. Asla da etmeyeceğiz. Binance, müşteri deneyimine ve ticaret bütünlüğüne büyük önem vermektedir. Sektörümüz, düzenleyici kurumlarla ilişkilerini güçlendirdikçe, kötü niyetli kişilerin daha az sahneye çıkmasını bekliyoruz. Binance, çıkarlarını korumak için yasal işlem başlatma hakkını saklı tutar ve topluluğumuzun güvenini koruyan, geri bildirimlerden memnuniyet duyar.”

Borsanın belirli bir olaya atıfta bulunup bulunmadığı belli değil, ancak açıklama, RealFulltimeApe adı altında takma adlı bir Twitter kullanıcısının Cumartesi günü Binance'in “kasıtlı fiyat pompalaması’ iddiasının ardından geldi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...