Tgrt Haber
27 Haziran 2022 14:31 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 14:50

Abdülkerim Bardakcı'nın rövanşı alınacak: Ozan Kabak hamlesi!

Fenerbahçe transfer haberleri: Süper Lig 'de yeni sezonda mutlak şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertlilerin, Abdülkerim Bardakcı'yı Galatasaray’a kaptırmasının ardından milli futbolcu Ozan Kabak için devreye girdiği öne sürüldü.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Abdülkerim Bardakcı'nın rövanşı alınacak: Ozan Kabak hamlesi!
Ozan Kabak,Schalke,Galatasaray,transfer,Abdülkerim Bardakcı,

Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı'nın sürpriz bir şekilde Galatasaray'a imza atmasının ardından Fenerbahçe, sürpriz bir hamlede bulundu.

OZAN KABAK’I İKNA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR!

Sarı-lacivertlilerin, Cimbom'un altyapısından yetişen Ozan Kabak için Schalke'yle temas kurduğu öğrenildi. 22 yaşındaki stoper için kiralama teklifi yapıldığı belirtildi. Fotomaç’ın haberine göre; Kabak'ın Türkiye'ye dönmek istemediği ancak Fenerbahçe'nin oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

2019'da Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan Ozan, 6 ay sonra 15 milyon Euro karşılığında Schalke'nin yolunu tutmuştu.
2020-21 sezonunun ikinci devresini Jürgen Klopp’un Liverpool'unda kiralık olarak geçiren mili oyuncu, geride bıraktığımız sezonda Norwich'te 13 maçta oynayabildi ve Schalke’ye geri döndü.

Norwich'in, Kabak'ın 20 maça çıkması halinde 13 milyon Euro'luk satın alma maddesine sahip olduğu ancak oyuncunun sakatlığından dolayı bu sayıya ulaşamadığı duyurulmuştu.

OZAN KABAK KİMDİR?

Ozan Kabak, 25 Mart 2000 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Kariyerine Silivrispor altyapısında başladı, 2011'de Galatasaray altyapısına geçti.

Fatih Terim’in Şampiyonlar Ligi’nde forma vermesiyle dikkatleri üzerine çeken Ozan Kabak, ocak 2019'da Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer oldu. Daha sonra Schalke, kiralık olarak Liverpool ve Norwich City formaları giydi.

A Milli Takım'la ise 17 karşılaşmada görev aldı.

Ozan Kabak'ın Schalke ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro civarında…

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...