Tgrt Haber
11 Aralık 2021 19:28

Beşiktaş'a sürpriz hoca adayı! Jesse Marsch...

Son dakika Beşiktaş haberi: Sergen Yalçın'la yollarını ayırmasının ardından teknik adam arayışlarını sürdüren Beşiktaş için gündeme ilk olarak Şenol Güneş ismi gelmişti. Siyah-beyazlılarla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş'a sürpriz hoca adayı! Jesse Marsch...
​Sergen Yalçın,Beşiktaş,Daniel Farke,Jesse Marsch

Sergen Yalçın'la yollarını ayırdıktan sonra hemen teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş rotasını Almanya'ya çevirdi. Siyah-beyazlılarda ilk hedefin Şenol Güneş olduğu belirtilse de yeni bir iddia gündeme geldi.

Alman ekolünden bir ismi takımın başına getirmek isteyen siyah-beyazlılarda tüm yetki genel menajer Ceyhun Kazancı'ya verilmiş durumda. Listenin ilk sırasında yer alan Daniel Farke ile dün bir görüşme yapan Kazancı'nın olumsuz yanıt aldığı ifade edildi. Alman basını, Farke'nin sezon ortasında takım çalıştırmak istemediğini yazdı. Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş'ın bu gelişme sonrası Jesse Marsch ile temasa geçtiği öğrenildi.

Salzburg'da ismini duyuran ABD'li hoca, ardından Leipzig'in başına geçmişti. Ancak başarısız performansı sonrası kısa süre önce görevinden alınmıştı. Ceyhun Kazancı'nın Marsch'ın menajeriyle görüşerek ilk teklifi yaptığı belirlendi.

Öte yandan siyah-beyazlı yönetimin eski futbolcusu olan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'la görüşerek fikir aldığı belirlendi. Kuntz'un şu anda Almanya U19 takımını çalıştıran Hannes Wolf ve U17 takımının başındaki Marc Patrick Meister'i önerdiği öğrenildi. Yönetimin görüşme kararı aldığı iki hoca da daha önce Dortmund'ta alt yaş kategorilerinde görev yapmıştı.

BEŞİKTAŞ'IN 5 KRİTERİ:

1-Genç ve dinamik olacak.
2-Avrupa futbolunu iyi bilecek.
3-Modern futbol oynatacak.
4-Bilimsel idman tekniklerine inanacak.
5-Yüksek disiplin sahibi olacak.

JESSE MARSCH KİMDİR?

8 Kasım 1973'te Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyaya gelen Jesse Alan Marsch, futbolculuk kariyerinin tamamını ABD'de geçirdi. Teknik direktörlüğe adımını ABD Milli Takımı'nda atan Marsch, burada yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Montreal Impact'ta ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan genç çalıştırıcı, Leipzig'deki yardımcı antrenörlük görevinin ardından Salzburg'da başarılı bir teknik adamlık dönemi yaşadı. Marsch son olarak Leipzig'de teknik direktör olarak görev almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...