Tgrt Haber
17 May 2022 21:53 - Güncelleme : 17 May 2022 23:21

Fenerbahçe'den Kasımpaşa'ya dev takas teklifi: Ozan Tufan-Eren Elmalı!

Fenerbahçe transfer haberleri: Yeni sezon transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, yeni yabancı kuralını da düşünerek yerli oyunculara yöneldi. Sarı-lacivertliler Kasımpaşa'nın 21 yaşındaki başarılı sol beki oyuncusu Eren Elmalı için teklif yaptı.

Fenerbahçe'den Kasımpaşa'ya dev takas teklifi: Ozan Tufan-Eren Elmalı!
Eren Elmalı,Fenerbahçe,Kasımpaşa

İsmail Kartal yönetiminde ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışla çok büyük bir sürpriz olmazsa Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme turunda katılacak olan Fenerbahçe, yeni sezonun transfer çalışmalarına hız verdi.

Bu sezon sol bekte Filip Novak'ın yaşadığı uzun süreli sakatlıklar ve formsuzluğu nedeniyle bu bölgede Attila Szalai ve Ferdi Kadıoğlu'nun kullanmak zorunda kalan sarı-lacivertliler yeni sezonda sıkıntı yaşamamak adına sol bek arayışlarına başladı.

Fenerbahçe'den Kasımpaşa'ya dev takas teklifi: Ozan Tufan-Eren Elmalı!

EREN ELMALI HAMLESİ

Gelecek sezon uygulanacak yabancı kısıtlaması nedeniyle sol bekte yerli bir futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Ajansspor'un haberine göre; Kasımpaşa formasıyla büyük çıkış yakalayan Eren Elmalı'nın transferi için harekete geçti.

Kasımpaşa'nın bu sezon gösterdiği performansla Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın da gündeminde olan 21 yaşındaki futbolcunun bonservis bedelini 6 milyon Euro olarak belirlediği öğrenildi.

İstanbul ekibinin Eren için istediği bonservis bedelini yüksek bulanan sarı lacivertli yönetim genç futbolcu için 3 milyon Euro + takas teklifinde bulundu. Genç sol bekin güncel piyasa değeri ise 1,8 milyon Euro...

Fenerbahçe'den Kasımpaşa'ya dev takas teklifi: Ozan Tufan-Eren Elmalı!

TAKASTA OZAN TUFAN TEKLİFİ

Fenerbahçe'nin takas için Kasımpaşa'ya önerdiği futbolcular ise kadro dışı olan Ozan Tufan, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kongolu stoper Marcel Tisserand ve bu sezonu Belçika ekibi Antwerp'te kiralık olarak geçiren Tanzanyalı forvet Mbwana Ally Samatta. Kasımpaşa transferin gerçekleşmesi halinde takas için bu 3 futbolcudan birini seçecek.

Kasımpaşa altyapısından yetişen 1.80 boyundaki Eren Elmalı bu sezon lacivert-beyazlı formayla 35 maçta sahaya çıktı ve 1 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Genç futbolcu 4 kez de Türkiye U21 Milli Takımı formasını terletti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...