Tgrt Haber
17 May 2022 21:13 - Güncelleme : 17 May 2022 21:28

Fenerbahçe'nin yıldızı Osayi-Samuel'e İngiltere'den 3 talip

Son dakika spor haberi: Sağ beke geçmesinin ardından performansıyla büyük beğeni toplayan ve birçok kulübün dikkatini çeken Osayi Samuel, Fenerbahçe'nin vazgeçilmez isimleri arasına girdi. Hücuma verdiği katkının yanı sıra hızıyla kanat oyuncularına geçit vermeyen Nijeryalı futbolcu transferde Avrupa ekiplerinin de radarına girdi. 24 yaşındaki futbolcuya İngiltere'den 3 takımın talip olduğu ve sezonun sona ermesinin ardından Fenerbahçe yönetimiyle pazarlıkların başlayacağı ifade edildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Fenerbahçe'nin yıldızı Osayi-Samuel'e İngiltere'den 3 talip
Fenerbahçe,Osayi Samuel

Fenerbahçe'de yapılması planlanan transferler kadar takımdan ayrılacak oyuncular da merak konusu...

Gözden çıkarılan oyuncularla birer birer vedalaşacak olan sarı-lacivertlilerde, bonservis girdisi sağlayacak transferlere de onay verilecek. Birçok oyuncusuna talip olunan Kanarya'da transferin son gözdesi Osayi Samuel oldu.

Bright Osayi Samuel bu sezon Fenerbahçe'de gösterdiği performansla beğeni topladı. Genç futbolcu özellikle sağ beke geçmesinin ardından hücuma verdiği katkıyla dikkat çekti. Nijeryalı oyuncu yükselen grafiğiyle birlikte Avrupa ekiplerinin radarına girdi.

PREMİER LİG'DEN 3 TALİP!

Özellikle hızı ve dinamik futboluyla beğeni toplayan Osayi Samuel'e İngiltere Premier Lig'den 3 talip çıktı. Football Insider'a göre, West Ham, Southampton ve Brentford, 24 yaşındaki yıldızı kadrosuna katmaya çalışıyor. Sezonun sona ermesinin ardından 3 kulübün de Fenerbahçe yönetimiyle temasa geçeceği ifade edildi.

Daha önce çok yönlülüğünü ispatlayan Osayi Samuel, son haftalarda sağ beke geçen Osayi Samuel, takımın vazgeçilmez isimleri arasına girdi.

PİYASA DEĞERİ 6 MİLYON EURO

Bu sezon Süper Lig'de 31 maçta forma giyen Nijeryalı futbolcu, 1 gol ve 3 asistlik katkı verdi. Osayi Samuel'in Fenerbahçe ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Kariyerine İngiltere'nin Blackpool takımında başlayan Osayi, 2017 yılında QPR'nin yolunu tuttu. Burada gösterdiği performansla sivrilen başarılı oyuncu, Ocak 2021'de Fenerbahçe'nin kadrosuna katıldı.

Osayi Samuel'in güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olarak gösteriliyor...

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...