Tgrt Haber
15 Temmuz 2022 11:42 - Güncelleme : 15 Temmuz 2022 11:50

Fenerbahçe’nin UEFA listesi belli oldu! 25 kişilik kadro açıklandı

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyon Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda karşılaşacağı Dinamo Kiev müsabakası öncesi UEFA’ya verdiği 25 kişilik liste belli oldu. Listede transfer görüşmelerin sürdüğü iddia edilen Kim Min Jae ile Tisserand, Gustavo, Samatta, Lemos, Caulker, Meyer, Nazım Sangare, Çağtay Kurukalıp ve Tiago Çukur yer almadı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe’nin UEFA listesi belli oldu! 25 kişilik kadro açıklandı
fenerbahçe,uefa,liste

UEFA Şampiyon Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de bu müsabaka öncesi UEFA’ya bildirilen kadro açıklandı.

Sarı-lacivertlilerin Avrupa’da forma giyebilecek oyuncuları; Altay Bayındır, Ertuğrul Çetin, Serdar Aziz, Novak, Szalai, Arao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Rossi, Valencia, Pelkas, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Lincoln Henrique, Bruma, Arda Güler, Zajc, Crespo, Burak Kapacak, İsmail Yüksek, Emre Mor, Berisha, Serdar Dursun, Osayi-Samuel ve Muhammed Gümüşkaya olarak belirlendi.

KIM MIN JAE KADRODA YOK 

UEFA kadrosunda Kim min Jae, Tisserand, Gustavo, Samatta, Lemos, Caulker, Meyer, Nazım Sangare, Çağtay Kurukalıp ve yeni transfer Tiago Çukur yer almadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...