Tgrt Haber
13 Aralık 2021 20:46

Galatasaray’da Fernando Muslera şoku! Sakatlandı, sezonu kapattı mı?

Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda DG Sivasspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera sakatlanarak oyundan sedyeyle çıktı.

Galatasaray’da Fernando Muslera şoku! Sakatlandı, sezonu kapattı mı?
Fernando Muslera,Galatasaray,sakatlık

Karşılaşmanın 80. dakikasında Sivasspor’un golü öncesi Luyindama ile çarpışarak yerde kalan Fernando Muslera, sakatlık geçirdi. Oyuna devam edemeyen Muslera, sedye ile kenara geldi ve yerine İsmail Çipe oyuna dahil oldu. Tecrübeli kalecinin oyundan çıkarken üzgün olduğu da görüldü. Muslera’nın kesin teşhisinin MR’dan sonra belli olacağı öğrenildi.

"MUSLERA'NIN DURUMU CİDDİ"

Galatasaray yardımcı antretörü Selçuk İnan: “Az önce Muslera ile görüştük. Durumu ciddi görünüyor. Ama şuan konuşmak için erken. Yarınki kontrollerinde inşallah ciddi bir şey çıkmaz. Sakatlandığı için çok üzgünüz. O pozisyona gelecek olursak, bir yetkilinin bizi aydınlatmasını isterim. Çünkü sporcu sağlığının çok önemli olduğu söyleniyor. Çok önemli bir pozisyona girecekken hakem maçı durdurdu. Sporcu sağlığı bizim için daha önemli dedi. Çok doğru söyledi bence. Ama Muslera’nın pozisyonunda da sporcu sağlığı önemliydi. Hakeme bunu hatırlatmak lazım. Hakem öyle taktir etti. Son haftalarda hakemlerin taktiri hep aleyhimizde oluyor. Muslera yerdeyken golü yedik. Yerdeki kaleciydi, maçı durdurması gerekiyordu. Ben de merak ediyorum. Nedenini anlatarak bizi aydınlatırsalar seviniriz” ifadelerini kullandı.

MUSLERA’DAN KÖTÜ HABER: EN AZ 1 AY YOK

Sahayı sedyeyle terk eden Muslera’nın durumu bugün yapılacak kontroller sonrasında netleşecek. İstanbul’a dönüş yolculuğunda koltuk değnekleriyle uçağa binen Muslera’nın sakatlık sonrası gözyaşlarını tutamadığı gözlemlendi. 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında Rize deplasmanında ayağı kırılan Muslera, dün de dizinden ağır bir sakatlık geçirdi. Doktorlar, Uruguaylı kalecinin yan bağlarında yırtıktan şüphe ediyor. Başarılı kalecinin en az 4 hafta uzak kalacağı öğrenildi

SİVASSPOR'DAN PAYLAŞIM

Demir Grup Sivasspor Kulübü, ligde oynadıkları karşılaşmada sakatlanan Galatasaray kalecisi Fernando Muslera için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. Sosyal medya hesabından yapılan maç sonu paylaşımınının tepki çekmesi üzeri bir açıklama paylaşıldı.

Kulübün sosyal medya hesaplarında yer alan mesajda, karşılaşmanın 80. dakikasında Muslera'nın takım arkadaşı Luyindama ile çarpışarak sakatlandığı anımsatıldı.

Galatasaray’da Fernando Muslera şoku! Sakatlandı, sezonu kapattı mı?

"Geçmiş olsun Muslera" başlığıyla yayımlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi: "Türk futbolunun sevilen ismi Fernando Muslera'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Maçın ardından kulüp resmi hesabımızdan paylaşılan fotoğrafta futbolcularımızın gol sevinci odaklanmış, bu esnada Galatasaray file bekçisi Fernando Muslera yerde görülmektedir. Hiçbir art niyet taşımayan, sadece takımızın gol sevincinin yansıtılmaya çalışıldığı fotoğraf, kısa zamanda hesaplarımızdan kaldırılmıştır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...