Tgrt Haber
07 May 2022 21:33 - Güncelleme : 07 May 2022 22:19

Ozan Tufan'ın geleceği belli oldu: Fenerbahçe'de kalacak mı?

Crystal Palace'a 1-0 mağlup olan Watford, Premier Lig'den düşen ikinci takım oldu. Bu gelişmenin ardından devre arasında Fenerbahçe'ye dönen Ozan Tufan'ın geleceği de netleşmiş oldu.

Ozan Tufan'ın geleceği belli oldu: Fenerbahçe'de kalacak mı?

Watford, bir sezonun ardından İngiltere Premier Lig'e veda etti. Watford, 36. hafta mücadelesinde deplasmanda Crystal Palace'a 1-0 mağlup oldu. Roy Hodgson'ın ekibi, 35 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 25 mağlubiyetle 22 puan topladı ve Norwich City'nin ardından düşmesi kesinleşen ikinci takım oldu.

OZAN TUFAN, FENERBAHÇE'DE KALDI

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ı sezon sonuna kadar Watford'a kiralamıştı. Sözleşmeye göre İngiliz ekibi Premier Lig'den küme düşmezse Ozan Tufan'ın bonservisini zorunlu olarak alacaktı. Ancak Watford'un küme düşmesiyle bu gerçekleşmedi ve 27 yaşındaki milli futbolcu, gelecek sezon Fenerbahçe kadrosunda yer alacak.

Ozan Tufan, Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı. Ozan kiralık döneminde sarı-lacivertli forma ile 6 maçta forma şansı buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...