Tgrt Haber
09 Kasım 2021 18:44

Şenol Güneş'ten Fenerbahçe açıklaması!

A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Şenol Güneş'in adı son günlerde Fenerbahçe ile anılıyordu. Tecrübeli hoca yaptığı açıklamayla, bu iddialara son noktayı koydu.

Şenol Güneş'ten Fenerbahçe açıklaması!
Vitor Pereira,Fenerbahçe,Şenol Güneş

Sezona Vitor Pereira ile büyük umutlarla başlayan Fenerbahçe'de, istenilen sonuçları alınamayınca Portekizli hocanın koltuğu sallanmaya başladı. Ligde lider Trabzonspor'un 10 puan gerisine düşen sarı-lacivertli takımda Pereira ile yolların ayrılacağı ve son olarak A Milli Takım'ı çalıştıran Şenol Güneş ile anlaşma sağlanacağı iddia edilmişti.

"MAÇLARI İZLEYEMİYORUM"

Gazete Kuzey'e konuşan tecrübeli hoca, bu iddialara son noktayı koydu. Sağlık durumundan dolayı evde istirahat ettiğini söyleyen Güneş, "Son dönemlerde maçları doğru dürüst izlemiyorum. Boynumda hafif bir ağrı var. Hastaneye gidiyorum. Doktor arkadaşların önerileri doğrultusunda tedavimi sürdürüyorum. Evde istirahat ediyorum, ara sıra yürüyorum" ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR GÜZİDE KULÜBÜMÜZLE GÖRÜŞMEDİM"

Adının Fenerbahçe ile anılması hakkında da konuşan Şenol Güneş, "Arkadaşlar arıyor, ‘Hocam şu takımla bu takımla görüşmüşsün’ diyorlar. Ben, hiçbir güzide kulübümüzün yetkilisi ile görüşmedim. Dinlenmekten başka bir şey düşünmüyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'e yakın isimlerden Hayrettin Hacısalihoğlu da, "Hoca, gerçekten çok yoruldu, Hocayı çok yordular, dinlenmeye ihtiyacı var. Ve dinleniyor. Fenerbahçe, Beşiktaş hatta Galatasaray sahada iyi sonuçlar alamayınca birileri sosyal medyada, gazetelerde ve TV'lerde hemen Şenol Hocanın ismini gündeme taşıyorlar. Trabzonspor da kötü sonuçlar alsa, Trabzonspor'da da Güneş'in ismi telaffuz edilmeye başlanacaktı" dedi. (Gazete Kuzey)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...