Tgrt Haber
12 Temmuz 2022 08:33 - Güncelleme : 12 Temmuz 2022 09:32

Trabzonspor'un Dedryck Boyata teklifi ortaya çıktı

Trabzonspor transfer haberi: Şampiyon Trabzonspor'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bordo-mavililerde transferde de artık son hamlelerini yapıp odağını lige çevirmek istiyor. Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Fırtına'dan gündem Dedryck Boyata... Trabzonspor, Boyata için Hertha Berlin'e teklifini sundu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Trabzonspor'un Dedryck Boyata teklifi ortaya çıktı
Trabzonspor,transfer,Dedryck Boyata

Transfere hızlı giren ve Denswil, Larsen, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat ve Trezeguet'yi renklerine bağlayan Trabzonspor 'da ana gündem maddesi stoper transferi...

Hem Başkan Ahmet Ağaoğlu hem de teknik direktör Abdullah Avcı, kısa zamanda savunma takviyesini gerçekleştirmek istediklerini söylerken, Slovenya kampı bitmeden transferin yetiştirilmesi isteniyor.

FIRTINA, BOYATA İÇİN TEKLİFİNİ SUNDU

Fotomaç'ın haberine göre; Geçtiğimiz sezon da gündeme gelen Hertha Berlin'in Belçikalı stoperi, ciddi şekilde hedefte... Bu doğrultuda dört koldan çalışmalarını sürdüren Fırtına, Dedryck Boyata için hamle yaptı.

Boyata Alman ekibiyle temas kuran bordo-mavililer, 2.5 milyon Euro'luk bonservis bedelini gözden çıkardı. Bu teklife, farklı bonusların da eklenmesi bekleniyor.

Belçika Milli Takımı'nın da formasını terleten 31 yaşındaki Boyata konusunda kısa zamanda sıcak gelişmeler yaşanabilir.

DEDRYCK BOYATA KİMDİR?

31 yaşındaki oyuncu Dedryck Boyata, kiralık olarak Bolton ve Twente'de oynadıktan sonra 2015'te Celtic'e transfer oldu. 2019'da ise bedelsiz olarak Hertha Berlin'e geçti.

Hertha Berlin'de kaptanlık pazubandını da takan Boyata'nın 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan Belçikalı stoper, geçtiğimiz sezon Alman ekibi ile 27 maça çıkıp; 1 gol+2 asistlik katkı sağladı.

İngiliz devi Manchester City'de toplam 35 maça çıkan Boyata, sağ ayağını kullanıyor. 1.88 boyundaki savunma oyuncusunun sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılında sona erecek. Boyata özellikle yan toptan attığı gollerle dikkat çekiyor.

Boyata'yı Fırtına geçtiğimiz sezon da kadrosuna katmak istemiş ancak yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçmişti.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...