Tgrt Haber
11 Ocak 2022 21:05

Vedat Muriqi adım adım Fenerbahçe'ye!

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'de hoca arayışlarının yanı sıra golcü arayışları da son sürat devam ediyor. Sezon başında büyük umutlarla takıma katılan Diego Rossi, Mergim Berisha ve Serdar Dursun'un performansından memnun olmayan yönetim, iyi bir santrfor alarak bu eksiği kapatmak istiyor. Sarı-lacivertlilerin gündemine birçok isim gelse de en ciddi aday Vedat Muriqi... Lazio'nun Kosovalı golcü hakkında kararını değiştirmesi, Fenerbahçe'de Vedat Muriqi heyecanını bir hayli artırdı.

Vedat Muriqi adım adım Fenerbahçe'ye!
Fenerbahçe,Vedat Muriqi,Lazio

Fenerbahçe'de hoca arayışlarının yanı sıra golcü arayışları da son sürat devam ediyor. Sezon başında büyük umutlarla takıma katılan Diego Rossi, Mergim Berisha ve Serdar Dursun'un performansından memnun olmayan yönetim, iyi bir santrfor alarak bu eksiği kapatmak istiyor. Sarı-lacivertlilerin gündemine birçok isim gelse de en ciddi aday Vedat Muriqi... Lazio'nun Kosovalı golcü hakkında kararını değiştirmesi, Fenerbahçe'de Vedat Muriqi heyecanını bir hayli artırdı.

İLK GÜNDEM HOCA

Kanarya'da gündemin ilk maddesi teknik direktör. Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Covid-19 sürecini atlattığı ve teknik direktör görüşmeleri için yurt dışına çıkacağını ifade etmişti. Teknik direktör için en ciddi adaylar ise Joachim Löw, Jorge Jesus ve Slaven Bilic olarak görülüyor. Fenerbahçe'nin ilk hedefi Löw olarak bilinirken, Jesus'la temaslar devam ediyor. Slaven Bilic ise anlaşmaya hazır...

TRANSFER LİSTESİNİN ZİRVESİNDE VEDAT MURİQİ VAR!

Kanarya'nın yeni teknik direktörü bir an önce netleştirmek ve hem bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda ve UEFA Konferans Ligi'nde hedeflerine ulaşmak, hem de yeni sezonun planlamasına başlamak istiyor. Henüz yeni teknik adamla el sıkışmayan yönetim transferde de geri kalmak istemiyor. Özellikle bir kaç bölgeye kesin olarak takviye yapmak isteyen sarı-lacivertlilerde, ilk hedef ise forvet. Bu mevki için birçok oyuncuyla ve oyuncuların kulüpleriyle temaslarına devam eden sarı lacivertlilerde, listenin ilk sırasında yer alan isim Vedat Muriqi...

Fenerbahçe formasıyla gösterdiği başarılı performansın ardından rekor bonservis bedeliyle İtalyan ekibi Lazio'nun yolunu tutan Kosovalı golcü, burada beklentilerin çok altında kaldı. Kanarya ise sezon başından bu yana Vedat'ı gündeminde tutuyor. Oluşabilecek bir fırsat için hazırda bekleyen yönetime Lazio cephesinden iyi haber geldi...

İTALYAN EKİBİ BEKLENTİYİ DÜŞÜRDÜ

Lazio cephesi daha önce Vedat'a gelen resmi ve menajer önerilerine, "Aldığımız parayı getirirseniz. Masaya otururuz" diyordu. Ancak İtalyanlar'ın beklediği rakamların yakınına bile yaklaşan bir öneri gelmedi. Forvet hattına yeni bir transfer düşünen Lazio, Muriqi'i satmak yerine kiralık olarak göndermeye karar verdi. Kanarya daha önce de kiralık teklifinde bulunmuş ancak ret cevabı almıştı.

VEDAT DÖNMEK İSTİYOR

Yeniden Türkiye'de çıkış yaparak kulübüne güçlü şekilde geri dönmek isteyen Vedat'ın da Fenerbahçe'yi çok istediği ifade edildi. Vedat'la bu noktada el sıkışan Fenerbahçe'nin Lazio ile de kiralık sözleşmenin detayları hakkında görüşmelerini devam ettirdiği kaydedildi. Transferle alakalı birkaç gün içerisinde somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...