Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
17 Aralık 2022 - 20:06

Final maçında mekanın sahibi Arjantin!

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda oynanacak final maçı öncesinde Arjantin taraftarın yine stadyumda ağır basan taraf olacak.
 - Hırvatistan dünya üçüncüsü
17 Aralık 2022 - 19:47

Hırvatistan dünya üçüncüsü oldu! Maç sonucu: Hırvatistan 2-1 Fas

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası üçüncülük maçında yarı finalde Arjantin'e elenen Hırvatistan ile Fransa'ya kaybeden Fas karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede kazanan taraf 2-1 ile Hırvatistan oldu. 2018 Dünya Kupası'nda 2. olan Hırvatlar 2022 Dünya Kupası'nda da 3. olarak büyük bir başarıya imza attı.
Futbol - Futbol
17 Aralık 2022 - 18:16

Avustralya derbisinde skandal olaylar: Kaleciye metal kovayla vurdular!

Avustralya A-League'in 8. haftasında Melbourne City ile Melbourne Victory arasındaki derbi maçı, sahaya giren taraftarların futbolcu ve hakeme fiziksel saldırıda bulunması nedeniyle tatil edildi.
 - Oyuncular bir bir forma çıkarıyor
17 Aralık 2022 - 12:54

Arjantin-Fransa final maçının öncesinde Mers (Deve gribi) alarmı! Oyuncular bir bir forma çıkarıyor

Katar'da oynanacak Dünya Kupası finalinin öncesinde Mers yani Deve Gribi paniği yaşanıyor. Fransa ve Arjantin'in karşı karşıya geleceği final maçı öncesinde Fransa'da Upamecano ve Rabiot'nun ardından Kingsley Coman'da yüksek ateş şikayetinden ötürü finalde forma giyemeyecek. Sağlık ekipleri, 3 futbolcunun deve gribine yakalanmış olabileceğinden şüphelendiklerini dile getirdiler.
 - Arda Güler'e Ajax kancası
17 Aralık 2022 - 11:29

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'e Ajax kancası

Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin genç yıldızı 17 yaşındaki Arda Güler'e her geçen gün talipleri artıyor. Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren Güler'e Ajax'ın kancayı taktığı iddia edildi.
Futbol - Futbol
16 Aralık 2022 - 17:29

Nuri Şahin'den Galatasaray sözleri: Çok üzüldüm

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, kulübün hedefleri ve transferle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sezon başında oynanan Galatasaray maçıyla ilgili de konuşan Şahin, "En çok Galatasaray maçına üzüldüm. O maçta çok iyi oynadık, çok iyi hazırlanmıştık" diye konuştu.
 - İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan açıklama
16 Aralık 2022 - 16:44

Son dakika: Trabzsonspor-Fenerbahçe derbisi için karar

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesi yeni karar alındı. Buna göre İl Spor Güvenlik Kurulu, konuk takım taraftarının alınmayacağını açıkladı.
Futbol - Futbol
16 Aralık 2022 - 16:15

İspanya Milli Takımı'nda bir dönem sona erdi: Yıldız futbolcu Sergio Busquets takımdan ayrıldı

Dünya Kupası'ndan elenen takımlarda ayrılık furyası devam ediyor. Barcelona'nın yıldız futbolcularından Sergio Busquets, İspanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.
 - Ronaldo Madrid'de
16 Aralık 2022 - 09:36

Cristiano Ronaldo'dan Real Madrid tesislerinde antrenman: Taraftarı heyecanlandıran gelişme

Kariyerinin en sıkıntılı dönemini yaşayan Cristiano Ronaldo'nun, Real Madrid'in tesislerinde bireysel antrenman yapması Los Galacticos taraftarını heyecanlandırdı. Daha önce Suudi ekibi Al-Nassr ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edilen futbolcunun İspanyol devi ile anlaşıp anlaşmayacağı merak konusu oldu.
Futbol - Futbol
15 Aralık 2022 - 20:57

Arda Güler'in transfer bilmecesi çözüldü: Ali Koç ile anlaştık

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, transfer yasağını kaldırdıklarını ve Arda Güler'in bonservisindeki yüzde 20'lik hak için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.
 - Son şampiyon finalde!
14 Aralık 2022 - 23:45

Son dakika spor haberi: Fransa, Fas'ı devirerek finalde Arjantin'in rakibi oldu!

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda ikinci finalist belli oldu. Son şampiyon Fransa, turnuvanın sürpriz ekibi Fas'ı zor da olsa 2-0 mağlup etmeyi başardı ve finalde Arjantin'in rakibi oldu. Fransa'ya galibiyeti getiren goller Theo Hernandez ve Kolo Muani'den geldi.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 21:46

Beşiktaşlıları korkutan sakatlık: Romain Saiss maçı yarıda bıraktı!

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası yarı finalinde Fransa ile karşılaşan Fas'ta Romain Saiss, sakatlığı nedeniyle mücadeleye devam edemedi.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 20:28

Lionel Messi'yi duygulandıran sözler: "Kimse bunu senden alamaz"

Katar'da düzenlenen 2022 FIFADünya Kupası'na Arjantin damga vurmaya devam ediyor... "Dünyanın en iyi futbolcusu kim?" tartışmalarının tekrar gündeme geldiği turnuvada Lionel Messi hayal ettiği kupayı alarak milli takım kariyerini noktalamak istiyor. Arjantin'in en son Hırvatistan'ı 3-0 mağlup ederek finale kaldığı karşılaşmanın ardından röportaj sırasında bir gazetecinin Lionel Messi'ye söylediği sözler yıldız futbolcuyu duygulandırdı.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 20:23

Katar'da hayatını kaybeden gazeteci Grant Wahl'ın ölüm nedeni ortaya çıktı

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası sırasında hayatını kaybeden gazeteci Grant Wahl'ın ölüm nedeni belli oldu.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 20:04

Galatasaray 'Yeni Fernando'sunu buldu!

Devre arasında takıma takviye yapmak isteyen Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Aslan deneyimli futbolcuyu transfer listesine aldı.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 19:58

Fenerbahçe'ye Diego Rossi piyangosu

Daha önce Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan'ı kadrosuna katan İtalyan ekibi Torino'nun Fenerbahçe'den Diego Rossi ile ilgilendiği öne sürüldü. Torino'nun, Uruguaylı futbolcu için sarı-lacivertlilerin kapısını 7 milyon Euro'luk bir teklifle çalacağı iddia edildi.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 18:56

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Tunceli'de öğrencilerle buluştu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, taraftar derneklerinin düzenlediği "Çocuklar Üşümesin Projesi" kapsamında Tunceli'nin Pülümür ilçesindeki öğrencilerle bir araya geldi.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 18:55

Erden Timur'dan çarpıcı açıklamalar: Transfer, Dembele, Icardi...

Galatasaray Sportif AŞ. Başkan Vekili Erden Timur, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Timur transfer çalışmalarına yönelik açıklamalarda da bulundu.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 16:56

Dünya Kupası'na damga vuran Brezilyalı taraftarın kim olduğu ortaya çıktı

Katar'daki Dünya Kupası'nda Brezilya'nın Güney Kore maçında tribünlerde güzelliğiyle dikkat çeken Brezilyalı taraftarın kim olduğu ortaya çıktı. Çok sayıda kullanıcının merak ettiği Sambacı taraftarın adının Luana Meireles, mesleğinin ise doktorluk olduğu öğrenildi.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 23:06

Lionel Messi rekoru kırdı, tarihe geçti!

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi, Hırvatistan'a karşı attığı golle 11 gole ulaşıp Arjantin Milli Takım tarihinin Dünya Kupası'ndaki en golcü ismi oldu.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 20:48

Galatasaray 4. hazırlık maçında da kazanamadı

Galatasaray, hazırlık maçında karşılaştığı İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Lazio'ya 2-1 yenildi.
Başa Dön Sona Git