Tgrt Haber
20 Haziran 2021 11:43

Gözler yarınki toplantıda: Kısıtlamalar gevşetilecek mi?

Pazartesi günü yapılması beklenen Kabine Toplantısı'nda düşen vaka sayılarıyla birlikte Pazar günü yasaklarının kaldırılması, sokağa çıkma yasağı saatinin ileri alınması gibi konuların gündeme gelmesi bekleniyor

Gözler yarınki toplantıda: Kısıtlamalar gevşetilecek mi?
Kısıtlama,Cumhurbaşkanı Erdoğan

Türkiye, koronavirüs ile mücadelede yeni bir döneme girdi. Vaka sayılarının azalması ile birlikte bazı tedbirlerin kaldırılması da gündeme geldi.

21 Haziran Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilmesi beklenen Kabine Toplantısı'nda kademeli normalleşmede yeni adımların atılması da bekleniyor. 

Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamayla vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

1 Haziran'da yürürlüğe giren kademeli normalleşme ile sokağa çıkma kısıtlaması saat 22'den sonra olacak şekilde düzenlenmiş, Pazar günleri ise tamamen kısıtlama kapsamında kalmıştı.

Pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasının devam edip etmeyeceği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından yapacağı açıklamayla belli olacak.

Hafta içi kısıtlamanın başlangıç saatinin ötelenmesi de seçenekler arasında bulunuyor.

MASKELER KALKACAK MI?

Artan aşılamayla birlikte açık alanlarda maske zorunluluğunun kaldırılması da gündeme geldi. 

Kabine Toplantısı'nda bu konunun da gündeme gelmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...