Tgrt Haber
25 Ocak 2022 11:40

Alişan paylaştı, sevenleri ağladı! Ünlü şarkıcının kardeş acısı dinmiyor

Tek kardeşi olan Selçuk Tektaş'ı 6 ay önce toprağa veren bu olayla derinden sarsılan Alişan'ın acısı dinmiyor. Çocukları ve yeğenleri için dimdik ayakta durmaya çalışan, acısını içinde yaşayan ünlü şarkıcının paylaştığı kar manzarasına düştüğü not ise okuyan herkesi hüzne boğdu.

Alişan paylaştı, sevenleri ağladı! Ünlü şarkıcının kardeş acısı dinmiyor
alişan,selçuk tektaş,paylaşım

Ünlü şarkıcı Alişan, kardeş acısının hiç hafiflemediğini bir kez daha gözler önüne serdi. 6 ay önce koronavirüs sebebiyle kaybettiği tek kardeşi Selçuk Tektaş'ı anmadan tek bir gün dahi geçiremeyen Alişan, bu kez de kar paylaşımıyla herkesin yüreğine kor düşürdü.

"SENSİZ ALIŞMAK İSTEMİYORUM"

Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs (kovid-19) sebebiyle kaybetti. Selçuk Tektaş, yakalandığı Kovid-19'u atlatamayarak 41 yaşında hayatını kaybetti. Kardeş acısıyla yüreği kavrulan Alişan ise, kar yağarken çekilen bir kareyi paylaşarak şunları yazdı:

"Eskiden çok severdim. Ama şimdi sen o toprağın altında yatarken, düşen her kar tanesi beni kahrediyor. Sensiz alışmak istemiyorum ne kışa ne yaza..."

Alişan paylaştı, sevenleri ağladı! Ünlü şarkıcının kardeş acısı dinmiyor

"BENİ HAYATTA TUTAN..."

Kardeşinin vefatının ardından verdiği ilk röportajda, "Evli olmasaydım, ailem olmasaydı böyle bir kayıpta her şeyi bırakıp gitmiştim. Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim" ifadeleriyle acısını anlatan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından kardeş özlemini sık sık sevenleriyle paylaşıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...