Tgrt Haber
27 Nisan 2022 10:35 - Güncelleme : 27 Nisan 2022 10:39

Ünlü şarkıcı Alişan’dan Seda Sayan’a ilginç evlilik hediyesi

59 yaşındaki ünlü sanatçı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile evlenerek yedinci kez dünyaevine girdi. Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin düğüne katılmazken ünlü şarkıcı Alişan çifte aldığı hediyeyi duyurdu.

Ünlü şarkıcı Alişan’dan Seda Sayan’a ilginç evlilik hediyesi

Ünlü sanatçı Seda Sayan sürpriz bir nikahla geçtiğimiz günlerde Çağlar Ökten ile evlendi. Prag’ta gerçekleşecek nikahın hazırlıklarında sorun çıkınca ikili İstanbul’da az kişinin katıldığı tören ile dünya evine girdi. Seda Sayan'ın mutlu gününe damatla yakın yaşlarda olduğu söyleyen Oğulcan Engin gelmedi.

'NASIL KÜÇÜK YAŞTA DİYE' BAHSEDİLİR

Seda Sayan 33 yaşında olduğu söyleyen Çağlar Ökten ile aralarındaki yaş farkına yapılan yorumlara sinirlendi. Sayan, bir televizyon programına gönderdiği mesajda "Çağlar’a ‘yaşı küçük’ deyip durmasınlar. 11 yaşında çocuk sahibi adam. Nasıl ‘küçük yaştaki’ diye bahsedilir!" diyerek sitem etti.

33’MÜ DİYE TEPKİ GÖSTERDİ

Seda Sayan'ın haberi sosyal medyada yayınlanınca şarkıcı 33 yaş bilgisiyle dalga geçti ve gülücük emojisi koydu. Sayan'ın bu çıkışına takipçiler ise yeniden "Oğlun yaşında" yorumları yağdırdı.

ALİŞAN EVLİ ÇİFTE MUHABBET KUŞU ALDI

Düğün gündemi devam ederken Alişan da sorular üzerine ünlü çifte ne hediye aldığını açıkladı. Ünlü şarkıcı, "Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in evliliği çok konuşuldu. Hediye aldınız mı?" sorusuna, "Düğün hediyesi olarak muhabbet kuşu aldım" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...