Tgrt Haber
01 Aralık 2021 00:44

Almanya’yı sallayan Türk sanatçı Zeynep Avcı TGRT Haber’de! Yeşim Salkım gözyaşlarına hakim olamadı

Almanya’da ‘The Voice of Germany’ yarışmasında söylediği şarkılar ile damga vuran Türk yarışmacı Zeynep Avcı TGRT Haber’de yayımlanan Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa programına konuk oldu. Avcı hakkında merak edilen sorulara samimiyetle cevap verdi.

Almanya’yı sallayan Türk sanatçı Zeynep Avcı TGRT Haber’de! Yeşim Salkım gözyaşlarına hakim olamadı
Yeşim Salkım,şeffaf masa,almanya,zeynep avcı

Almanya'da yayınlanan 'The Voice of Germany' yarışmasında söylediği şarkılar ile damga vuran Türk yarışmacı Zeynep Avcı, çeyrek finale yükseldi. Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa programına konuk olan Avcı, “Almanlar çekingendir bu konuda ancak herkes yanıma samimi bir şekilde geliyor herkes beni çok seviyor” ifadelerini kullandı. Canlı yayında duygusal anlar yaşanırken Zeynep Avcı’nın söylediği şarkı sonrası Yeşim Salkım gözyaşlarına hakim olamadı. 

“TÜRKLER BİR ÇÖZÜMÜNÜ BULUR”

Çeyrek finalde oylamada destek bekleyen Avcı, “Pazar günü oylamamız mesaj ve arama ile olacak. Maalesef Alman hattı olması gerekiyor. Ama bizim Türkler her şeyin bir çözümü buldukları için destek bekliyoruz ”dedi. 

“ŞARKILARI BEN SEÇMİYORUM”

Yarışma ile ilgili bilgi veren Avcı, “Herkesin çok merak ettiği bir konu var. Şarkı seçimleri tamamen bana ait olmuyor. Benden 20 şarkılık bir repertuar istediler. Verdiğim şarkılardan 3 tane favori şarkıyı onlar seçti. Aynı şekilde Kıyamam şarkısını da onlar seçti. Çeyrek finaldeki şarkı tamamen benim seçimim sonucunda olmadı. Koçumun seçtiği bir şarkı ve benim bilmediğim bir şarkı. Birçok kez dinledim ama bildiğim bir şarkı değil. Şarkım belli ancak bunu sizler ile paylaşamam” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...