Tgrt Haber
05 Ekim 2021 10:58

Bülent Ersoy'un acı günü! Babası Fikret Erkoç hayatını kaybetti

Ünlü ses sanatçısı Bülent Ersoy'un geçtiğimiz ay evinde düşerek yaralanan babası, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 17 Eylül'den beri tedavisi devam eden Erkoç'un ölüm haberini ünlü Diva'nın danışmanı, sosyal medya hesabından duyurdu.

Bülent Ersoy'un acı günü! Babası Fikret Erkoç hayatını kaybetti
bülent ersoy,fikret erkoç

Geçtiğimiz yıl nisan ayında da annesini kaybeden Diva'nın babası Bülent Erkoç, geçtiğimiz ay evinde düşüp yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bir aylık tedavi sürecinin ardından yaşama tutunamayan Erkoç'un ölüm haberini Bülent Ersoy'un danışmanı Instagram üzerinden şu ifadelerle paylaştı:

 "Patronum Bülent Ersoy'un babası Fikret Bey amca hakkın rahmetine kavuşmuştur..."

Diva'nın annesi Necla Poyraz da geçtiğimiz sene nisan ayında kalp rahatsızlığı nedeniyle, 89 yaşında hayatını kaybetmişti. Ersoy acı haberi sevenlerine, "Annem öldü, annesiz kaldım. Bir evlat kaç yaşında olursa olsun annesinin çocuğu. Anne bambaşka bir şey. Allah hepimize ömür versin, anacıklarımıza inşallah" ifadeleriyle duyurmuştu.

Bülent Ersoy'un acı günü! Babası Fikret Erkoç hayatını kaybetti

Sahte PCR testi iddiasıyla ekibi Kıbrıs'ta tutuklandığı için zor günler geçiren Bülent Ersoy'un 17 Eylül'de hastaneye kaldırılan babasının da acı haberini alan Diva'ya destek olmak isteyen hayranları, başsağlığı mesajları yağdırdı.

FİKRET ERKOÇ KİMDİR?

Uzun yıllar magazinden uzak bir yaşam süren Fikret Erkoç, evladı Ersoy'u ziyaret amaçlı gittiği Popstar yarışma programı çıkışı bir magazin programı tarafından görüntülenmişti.

Bülent Ersoy'un acı günü! Babası Fikret Erkoç hayatını kaybetti

Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz, bir röportajında eski eşi hakkında şunları söylemişti: "Evlendiğimizde Fikret o zamanın ünlü bir futbolcusuydu. Galatasaray'da oynayan, 50'lerin fırtına isimlerinden olan arkadaşı Bülent Eken nedeniyle oğlumuza onun adını verdi. Bülent'in de futbolcu olmasını istiyordu. Fikret'in işleri bozulunca eski işime, bankaya girdim. Bülent bu yüzden babasına küstü"

17 Eylül'de evinde geçirdiği talihsiz kazayla birlikte düşerek kalça kemiğini kıran Fikret Erkoç'un cenazesine ilişkin bir bilgi paylaşılmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...