Tgrt Haber
11 Ocak 2023 10:56 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 13:59

Burak Özçivit, 2023 ücret tarifesini dörde katladı! İstediği zamlı ücret dudak uçuklattı

Başarılı oyunculuğuyla göz dolduran Burak Özçivit, reklam filmleri ve yurt dışı açılışlarında da kendini gösteriyor. Türkiye’nin en yakışıklı erkek oyuncuları arasında gösterilen Özçivit'in 2023 yılı için yaptığı zam ağızları açık bıraktı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Burak Özçivit, 2023 ücret tarifesini dörde katladı! İstediği zamlı ücret dudak uçuklattı
burak özçivit,magazin,reklam

Rol aldığı dizilerdeki karakteriyle beğeni toplayan ünlü oyuncu Burak Özçivit, özel hayatıyla da hayli merak konusu oluyor. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Fahriye Evcen’le mutlu bir evliliği olan Burak Özçivit, ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Dizilerin, reklam filmlerinin ve açılışların aranılan yüzü olan Özçivit, özellikle Arap ülkelerinde geniş bir hayran kitlesine sahip. Çok sayıda teklif alan Özçivit, 2023’ün gelmesiyle zamlı tarife kervanına katıldı. Ünlü oyuncu reklam ücretini neredeyse 4’e katladı.

YENİ REKLAM ÜCRETİNİ 1 MİLYON DOLAR BELİRLEDİ

Dünya çapında üne sahip olan Burak Özçivit, ücret tarifesini yeniledi. Meslektaşı Fahriye Evcen ile evli olan Özçivit hem tek başına hem de eşiyle oynayacağı reklam filmleri için 1 milyon dolar, yani 18 milyon 785 bin Türk Lirası istiyor. Birçok projede yer alan yakışıklı oyuncu, kazancını da gayrimenkule yatırıyor. 5 yıldır rol aldığı dizi Kuruluş Osman’dan bölüm başı 325 bin lira alan oyuncu, diziden ayda 1 milyon 300 bin lira kazanıyor. Akıllı yatırımlar yaptığı bilinen ünlü oyuncunun kazancı, sosyal medyada yayılınca kullanıcılar, “Maşallah, resmen para yağıyor” diye yorumlarda bulundu.

Burak Özçivit, 2023 ücret tarifesini dörde katladı! İstediği zamlı ücret dudak uçuklattı

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
toro11 Ocak 2023 11:54

ooh maşallah, hayat size güzel azizim

Sonraki Haber Yükleniyor...