Tgrt Haber
29 Ocak 2022 10:42

Ece Erken'den Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesinde yürek burkan ağıt: Keşke ben ölseydim

İstanbul'da bir restoranda silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Ayakta durmakta güçlük çeken Ece Erken, eşinin tabutuna sarılarak 'Keşke ben ölseydim' dedi.

Ece Erken'den Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesinde yürek burkan ağıt: Keşke ben ölseydim
ece erken,,şafak mahmutyazıcıoğlu,,cenaze,

İstanbul Bakırköy'de önceki gece uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden  Beşiktaş Kulübü eski yönetim kurulu üyesi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun naaşı,  memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede başta eşi Ece Erken olmak üzere Mahmutyazıcıoğlu'nun yakınları, ayakta durmakta güçlük çekti.

"ONUN YERİNE KEŞKE BEN ÖLSEYDİM"

Dün gece İstanbul’dan Rize’nin Fındıklı ilçesine getirilen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi Fındıklı Devlet Hastanesi morgundan alınarak cenaze namazının kılınacağı ilçe merkezindeki Merkez Camii’ne getirildi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cami avlusundaki tabutunun başında eşi ünlü sunucu Ece Erken, babası Akif ve annesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu uzun süre gözyaşı döktü.

Ece Erken'den Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesinde yürek burkan ağıt: Keşke ben ölseydim
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, memleketi Rize'de toprağa verildi.

Uzun süre tabutun başından ağrılmayan ve eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi elinden düşürmeyen Ece Erken, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim." sözleriyle yürekleri dağladı. 

KATİL ZANLILARI TESPİT EDİLDİ

Öte yandan polis ekipleri saldırganları yakalamak için inceleme başlatırken restoranda ve çevresinde güvenlik kameraları incelemeye alındı. Cinayetin ardından zanlıların yakalanması için çalışma yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri olaya karıştığı belirlenen 6 kişiden Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan isimli zanlıları gözaltına aldı. Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman isimli zanlıların ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Güvenlik kameralarını incelemeye alanlar ekipler, Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge'nin olay yerinde olduğu, Kadir Yasak'ın Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu vurduğu tespit edildi. Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren 25 yaşındaki Kadir Yasak'ın üç defa kasten yarama suçuna karıştığı belirlendi. Gökhan Karakan'ın de kasten yaralama, parada sahtecilik, mala zarar verme suçu işlediği kayıtlara geçti.

ECE ERKEN'DEN SİTEM DOLU İLK PAYLAŞIM

Cenaze sonrası sosyal medyadan paylaşım yapan Ece Erken, "Katil! Kadir Yasak. Kim yataklık ediyorsa o da o kadar suçlu! Bu arada Cundalı Yeşilköy Balıkçısı'na 5 dakikalık mesafede olan International Acıbadem neden 00:20 de trafik de yokken 40 dakikada ambulans yolluyor! Sizin insana verdiğiniz değer bu mu?" şeklinde isyan etti.

Ece Erken'den Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesinde yürek burkan ağıt: Keşke ben ölseydim

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...