Tgrt Haber
19 May 2022 10:48 - Güncelleme : 19 May 2022 11:22

Gibi'nin başrolünden Zafer Algöz'e cevap! Erşan Kuneri tartışması büyüyor

Cem Yılmaz'ın dizisi Erşan Kuneri'nin Gibi dizisine benzetilmesinin ardından yazdıklarıyla tepki çeken Zafer Algöz'e Gibi'nin başrolü Kıvanç Kılınç'tan cevap geldi. Aleyna Tilki, Esra Dermancıoğlu gibi ünlü isimler de tartışmaya dahil oldu.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri dizisi, 13 Mayıs'ta Netflix'te vizyona girdi.
netflix,dizi,cem yılmaz,zafer algöz
Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri dizisi, 13 Mayıs'ta Netflix'te vizyona girdi.

Uzun bir süredir beklenen Cem Yılmaz dizisi Erşan Kuneri, geçtiğimiz günlerde Netflix'te yayına girdi ve sosyal medyada yer yerinden oynadı. Birbirinden ünlü isimleri bünyesinde barındıran dizi, izlendikçe eleştiriler yağmaya başladı. Sosyal medyada bazı kullanıcılar, Erşan Kuneri dizisinin Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başrollerinde olduğu Gibi dizisine benzetince ise ortalık karıştı.

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi" yorumunu yapınca Zafer Algöz'den cevap gecikmedi. Algöz, Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için, 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" cevabıyla sosyal medyada gündem oldu ve tartışma başladı.

Zafer Algöz'e Gibi'nin başrolü Kıvanç Kılınç'tan cevap geldi. Kılınç, "Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor" dedi.

Gibi'nin başrolünden Zafer Algöz'e cevap! Erşan Kuneri tartışması büyüyor

ÜNLÜ İSİMLER DE TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

Gibi ve Erşan Kuneri tartışmasına şarkıcı Aleyna Tilki ve oyuncu Esra Dermancıoğlu da dahil oldu. Twitter hesabından paylaşım yapan Tilki, Zafer Algöz'e şu sözlerle seslendi:

"Zafer abime sonsuz saygı hürmet. Onların devasa emekleri var ama Feyyaz Yigit'in çok easy (kolay) bir kafayla çektiği diziyle, hepimizi çok güldürmesinin de hakkını yemeyelim. Ki mizah, prodüksiyon arttıkça artan bir şey değil."

Gibi'nin başrolünden Zafer Algöz'e cevap! Erşan Kuneri tartışması büyüyor

Oyuncu Esra Dermancıoğlu da sosyal medya hesabı Instagram'dan çektiği videoyla Zafer Algöz'ün cevabını eleştirdi. Paylaşımının altına ''Gibi'nin Erşan Kuneri seviyesine gelmesi için bir sürü şey yemesi gerekiyormuş... Hayır maalesef :)'' yazdı. Dermancıoğlu, videosunda ise ''Eleştirmedikçe ilerlemek mümkün değil, Zafer Algöz'ün cevabını gördüm aklım durdu, zaten zeki ve kendini kanıtlamış bir adamdan bahsediyoruz Cem Yılmaz... Bırakın başkaları da çıksın! Ayrıca çıktığı gibi sizden daha iyi sizden daha komik olabilecek belki bazı noktalarda sizden daha zekice bir şeyler yapabiliyor olmasını kabul edin...'' dedi.

ELEŞTİRİLERE CEM YILMAZ CEVABI

Cem Yılmaz da önceki gün Erşan Kuneri için "Maalesef çok kötü bir seri" yorumunu yapan kullanıcıya "Hayır Osmancım değil. Yalnızca sana göre değil. Hepsi bu. Lütfen artık boş işleri bırak. Sevdiğin şeylerden bahset vaktini onlara ver hadi gülüm benim, canım, şeker kardeşim. Seni seviyorum bay" cevabını vermişti.

 

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...