Tgrt Haber
27 Haziran 2022 10:57 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 11:05

Jennifer Lopez'ın nişanlısının 10 yaşındaki oğlu Lamborghini'yi BMW'ye çarptı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in nişanlısı ünlü oyuncu ve senarist Ben Affleck'in 10 yaşındaki oğlu Lamborghini'yi BMW'ye çarptı.

Jennifer Lopez'ın nişanlısının 10 yaşındaki oğlu Lamborghini'yi BMW'ye çarptı.
Jennifer Lopez,Ben Affleck

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in nişanlısı Oscar ödüllü oyuncu ve senarist Ben Affleck'in 10 yaşındaki oğlu Lamborghini'yi BMW'ye çarptı. Olay, 10 yaşındaki oğlu Samuel, 49 yaşındaki baba Ben ve 52 yaşındaki nişanlısı Jennifer Lopez'in lüks araç bayisi 777 Exotics'te bir gezi esnasında meydana geldi.

DİREKSİYONA GEÇMESİNE İZİN VERDİ

Ben, Los Angeles bayisinde araçlara bakarken Lamborghini'nin sürücü koltuğuna oğlunun oturmasına izin verdi. Direksiyon koltuğunda Samuel arabayı geri vitese taktı. Bu durum Lamborghini'nin arkasında bulunan beyaz bir BMW'ne çarpmasına neden oldu.  Görüntülerde lüks spor otomobilin BMW'nin ön tekerleğine ve çamurluğa dokunduğu görülüyor.

Amerikan yayınına konuşan Ben'in sözcüsü, herhangi bir hasar oluşmadığını ve olaya karışan herkesin sağlık durumunu iyi olduğunu belirtti. Bu yılın başlarında ikinci kez nişanlanan Ben ve Jennifer daha sonra Samuel'i rahatlatmaya çalışırken görüldü.

 

Kaynak: Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...