Tgrt Haber
20 Ağustos 2021 16:23

Kansere yakalanan Arka Sokaklar'ın yıldızı Boğaç Aksoy'dan iyi haber

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizi Arka Sokaklar'da oynayan Boğaç Aksoy, kanser tedavisinde son durumu paylaştı, hayranları sevinçten havalara uçtu.

Kansere yakalanan Arka Sokaklar'ın yıldızı Boğaç Aksoy'dan iyi haber
boğaç aksoy,,arka sokaklar,,kanser,

Kanal D ekranlarında yayımlanan ve yıllardır ilgiyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin genç yıldızı Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda hayranlarını üzen haberi vermiş ve kansere yakalandığını duyurmuştu. Bir süredir lenfoma kanseri nedeniyle tedavi gören Aksoy, son durumunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medya platformu Instagram'a annesiyle beraber çekildiği fotoğrafını yükleyen Aksoy, kanser tedavisinde sona geldiğini şu sözlerle duyurdu:

"Canım annem her anımda yanımdaydı benim en güçlü diğer yarım. Tedavinin bitişini kahvelerimizle kutluyoruz. Allah tedavisi devam eden tüm hastaların yardımcısı olsun. Dualarım sizlerle."

Kansere yakalanan Arka Sokaklar'ın yıldızı Boğaç Aksoy'dan iyi haber

Öte yandan Boğaç Aksoy üzücü haberi, sevenleriyle paylaşırken şu ifadeleri kullanıştı:

"Sevgili dostlarım... Ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki lenfomaya yakalandım, uzun bir süre daha olamayacağım. Ben en yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza, telefonlarınıza dönemezsem de affedin..." 

PEKİ, BOĞAÇ AKSOY KİMDİR?

Boğaç Aksoy 30 Temmuz 1989 İzmit doğumludur. 2006 yılında Fenerbahçe Lisesi'nden mezun olan ünlü manken ve oyuncu liseden sonra üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde tamamlamıştır. Bunların yanında iki sene profesyonel at biniciliği eğitimi almıştır.

Aynı zamanda da iki yıldızlı dalgıçlık belgesine sahiptir. Her zaman eğitimine önem veren ünlü manken ve oyuncu Boğaç Aksoy, oyunculuğunu geliştirebilmek için de kuruculuğunu Vahide Gördüm ve Altan Gördüm'ün üstlendiği Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...