Tgrt Haber
13 Nisan 2022 17:16 - Güncelleme : 13 Nisan 2022 17:26

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay boşandı! Milyonlarca lira ikiye bölündü

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay geçtiğimiz gün tek celsede boşandı. Kırmızıgül'ün 60 milyonluk serveti ikiye bölündü.

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay boşandı! Milyonlarca lira ikiye bölündü

Mahsun Kırmızıgül'ün eşi Ece Binay'ı aldattığı iddialarının ardından ikili boşandı. 6 yıl önce Amerika'da nikah masasına oturan Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay'ın evliliği tek celsede bitti. Geçtiğimiz gün Beykoz Adliyesi'nde boşanan çiftin mal paylaşımı ortaya çıktı.

Boşanmanın ardından adliye önünde görüntülenen Mahsun Kırmızıgül'ün bir hayli üzgün olduğu kameralara yansıdı. Kırmızıgül, "Evliliğimizi kurtarmaya çalıştık ama olmadı. Neden-sonuç ilişkisini fazla konuşmak istemiyorum. Olan oldu" dedi. Ece Binay ise "Boşanma davası açmıştım sonuçlandı ve boşandık" demekle yetindi.

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay boşandı! Milyonlarca lira ikiye bölündü

MİLYONLARCA LİRA İKİYE BÖLÜNDÜ

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay milyon dolarlarlık bir boşanma protokolü imzaladı. 60 milyon liralık bir mal paylaşımında 30 milyon lira Ece Binay'ın oldu. 30 milyon liranın içinde sağlık, nafaka ve eğitim giderleri ise bulunmuyor.

Öte yandan Kırmızıgül, zor günleri evinde geçirmeye karar verdi. Kırmızıgül, biten evliliğinin ardından Ramazan Bayramı için gelen 1 milyon liralık konser teklifini de reddetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...