Tgrt Haber
26 Ocak 2022 13:55

Survivor Barış ve Nisa arasındaki gerilim geceye damga vurdu

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen Survivor All Star yarışmasına eski sevgililer Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı arasındaki gerilim damga vurdu. Nisa'nın Barış'a sözleri çok konuşuldu.

Survivor Barış ve Nisa arasındaki gerilim geceye damga vurdu
survivor all star,,nisa bölükbaşı,,barış murat yağcı,,survivor,

2020 yılında Survivor yarışmasında tanışan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, yarışmanın ardından bir birliktelik yaşamış fakat bu ilişki pek de uzun sürmemişti. İki eski sevgili şimdi Survivor All Star'da bir araya geldi ve tüm dikaktleri üzerine çektiler. Survivor'ın son bölümünde ikili arasında yaşanan gerilim ise sosyal medyaya damga vurdu, Nisa'nın Barış'a söyledikleri çok konuşuldu. Gerginlik ise Yağmur'un Barış ile tartışmasıyla baş gösterdi.

Nisa ve Barış, Survivor All Star'da karşı takımlarda yarışmaya başladı. Olaylı bir şekilde ayrılan ikiliden Barış, gönüllüler takımı arasından Yağmur'un sözü üzerine sinirlendi. Barış'ın hareketine sinirlenen Yağmur, ''Saygısızlık bu gerçekten'' dedi.

Survivor Barış ve Nisa arasındaki gerilim geceye damga vurdu

Yağmur'un bu sözü üzerine Barış, ''Benimle muhattap olma'' diyerek tepki gösterdi. Yağmur ise Barış'ın bu çıkışına karşılıksız kalmadı, "Hiç muhatabım değilsin. Ağzını bile açma. Merak etme seninle hiç muhatap olmak istemem" dedi.

Survivor Barış ve Nisa arasındaki gerilim geceye damga vurdu

Nisa, Yağmur ve Barış'ın tartışması üzerine araya girdi. Nisa, Barış'ı kastederek, "Boşver sen onun seviyesine düşme" dedi. Barış, Nisa'nın bu sözlerini duyunca ise ''Kim söyledi onu? Sen mi?'' diyerek seslendi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...