Tgrt Haber
28 Haziran 2022 11:29 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 12:16

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cüneyt Arkın için taziye mesajı: Hepimize örnek olan büyük sanatçı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 85 yaşında hayaya gözlerini yuman Yeşilcam'ın çınarı Cüneyt Arkın için Twitter'dan taziye mesajı yayımladı. Erdoğan paylaşımında, "Türk sinemasının usta aktörü, sanatıyla, duruşuyla, karakteriyle hepimize örnek olan büyük sanatçı Cüneyt Arkın’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim" ifadelerine yer verdi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cüneyt Arkın için taziye mesajı: Hepimize örnek olan büyük sanatçı
Cuhmurbaşkanı Erdoğan,Cüneyt Arkın,Yeşilcam

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Yeşilcam'ın çınarının ölüm haberiyle birlikte tüm Türkiye hüzne boğuldu. Sanatçıların yanı sıra siyasilerden de taziye mesajları geldi. Arkın'ın ölüm haberi duyan Cumhurbaşkanı Erdoğan da sosyal medya hesabından bir tacize mesajı yayımladı.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Türk sinemasının usta aktörü, sanatıyla, duruşuyla, karakteriyle hepimize örnek olan büyük sanatçı Cüneyt Arkın’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Sayın Arkın’a Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin, sevenlerinin, sinema camiamızın ve milletimizin başı sağolsun."

https://twitter.com/RTErdogan/status/1541694820212768768

SİYASİLERDEN TAZİYE MESAJLARI

Ardın'ın vefatının ardında birçok siyasi isimde sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayımladı. İşte o mesajlar...

Kemal Kılıçdaroğlu: Türk sinemasının usta sanatçısı Cüneyt Arkın'ın vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Cüneyt Arkın'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1541687549294436353

İbrahim Kalın: 
Kara Murat, Malkoçoğlu, Battal Gazi, Dünyayı Kurtaran Adam… Türk sinemasının efsane ismi sevgili Cüneyt Arkın'a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun.

https://twitter.com/ikalin1/status/1541664516022456321

Fahrettin Altun: Türk sinemamızın usta ismi Cüneyt Arkın'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecek olan kıymetli sanatçımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum.

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1541669639217881088

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk sinemasının kahramanı, beyaz perdenin duayeni, kıymetli sanatçımız Cüneyt Arkın’a Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

https://twitter.com/MevlutCavusoglu/status/1541671740979429376             

Öte yandan MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplatısından 85 yaşında vefat eden Cüneyt Arkın için şu ifadeleri kullandı:

Cüneyt Arkın vefatından büyük üzüntü duydum. Türk sinemasına seviyeli bir yorum getiren, çizgisini değiştirmeyen duruşu ve vasfıyla herkeste hayranlık uyandıran Cüneyt Arkın her zaman hatırlanacaktır. Cenab Allah'tan rahmetler niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine, sinema camiasına sabırlar diliyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...