Tgrt Haber
22 Ocak 2022 11:01

Attila Szalai 3 devin radarında! Fenerbahçe bonservis bedelini belirledi

İngiliz basını, transfer döneminin en çok konuşulan futbolcularından olan Fenerbahçe'nin Macar yıldızı Attila Szalai’nin taliplerini duyurdu. Szalai’ye, Premier Lig ekibi Newcastle United'ın yanı sıra West Ham United ve Napoli'nin de ilgisinin olduğu yazıldı.

Attila Szalai 3 devin radarında! Fenerbahçe bonservis bedelini belirledi
Fenerbahçe,Trabzonspor,Attila Szalai

Süper Lig’de lider Trabzonspor’un farkla gerisinde kalan Fenerbahçe, bekleneni veremeyen Teknik Direktör Vitor Pereira’yı göndererek yerine İsmail Kartal’ı getirdi. İsmail Kartal’ın gelişinin ardından çıkışa geçmek isteyen Fenerbahçe’de performansı kötü olan futbolculara gelecek transfer teklifleri bekleniyor.

Devre arasında takıma takviye için çalışmalara hız veren sarı-lacivertlilerle ilgili SKY Sports, sürpriz iddiayı okuyucularıyla paylaştı. Haberde, sarı lacivertlilerin tecrübeli savunmacısı Attila Szalai'ye Premier Lig ekibi Newcastle United'ın talip olduğu belirtildi.

20 MİLYON EURO

Szalai için Fenerbahçe'nin bonservis bedeli belirlediği ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin 24 yaşındaki stoper için 20 milyon euronun altında gelecek olan transfer tekliflerini değerlendirmeye almayacağı belirtildi.

29 MAÇTA SÜRE ALDI

Haberde, Szalai'nin Avrupa kulüplerinin gözdesi haline geldiği ve Macar stopere Newcastle United dışında West Ham United ve Napoli'nin de ilgisinin olduğundan bahsedildi. Bu sezon formasını kaptırmayan Attila Szalai, 29 maçta süre alırken 2 de asist yaptı.

Attila Szalai 3 devin radarında! Fenerbahçe bonservis bedelini belirledi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...