Tgrt Haber
07 May 2022 15:38 - Güncelleme : 07 May 2022 15:44

Beşiktaş Derby County forması giyen Tom Lawrence'ı istiyor

Süper Lig'de yeni sezon transfer çalışmalarını Fenerbahçe maçından sonra hızlandırmak isteyen Beşiktaş Derby County forması giyen Tom Lawrence'ı listeye aldı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
Futbola Manchester United altyapısında başlayan Lawrence, forvette de forma giyebiliyor.
Futbola Manchester United altyapısında başlayan Lawrence, forvette de forma giyebiliyor.

Süper Lig'de inişli çıkışlı performans sergileyen Beşiktaş’ta yeni teknik direktör Valerian İsmael ile yeni arayışlara gidildi. Kadroyu yenilemek isteyen Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını da sürdürüyor.

Deneyimli teknik adam İsmael, takımda kalacak ve ekipten gönderilecek isimleri netleştiriyor. Fransız çalıştırıcının raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlı yönetimin hedeflediği sürpriz isim ortaya çıktı.

MANCHESTER UNİTED ALTYAPISINDA BAŞLADI

Transfermarkt adlı sitede yer alan bilgilere göre Beşiktaş, Derby County forması giyen Tom Lawrence'ı istiyor. Tom Lawrence, 13 Ocak 1994 tarihinde Galler'de dünyaya geldi. Futbola Manchester United altyapısında başlayan Lawrence, forvet ve sol kanat mevkilerinde forma giyiyor.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...