Tgrt Haber
22 Ocak 2022 19:57

Fenerbahçe'de Kim Min-Jae için pazarlıklar başladı! İşte ilk teklif...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Süper Lig'de inişli çıkışlı bir grafik çizen ve zirveden oldukça uzak kalan Fenerbahçe'de Kim Min-Jae, gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. 25 yaşındaki savunmacının peşinde birçok kulüp olduğu bilinirken, en ciddi adayın ise Porto olduğu belirtildi.. Sarı-lacivertlilerin Portekiz ekibiyle yaptığı pazarlıkların detayları da ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de Kim Min-Jae için pazarlıklar başladı! İşte ilk teklif...
Kim Min Jae,Fenerbahçe,Porto

Bu sezon Fenerbahçe'de sergilediği futbolla beğeni toplayan Kim Min Jae, Avrupa kulüplerini peşine taktı. Fenerbahçe'ye transferi öncesinde de devrede olan Porto, bu kez pazarlık masasına oturdu.

Akşam'ın Kore basınından derlediği habere göre; Portekiz temsilcisi, 25 yaşındaki savunmacı için istenen 20 milyon euroluk bonservisi aşağıya çekmeye çalışıyor. Savunma hattındaki sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan Porto, Kim ile birlikte bu sorunu çözmek istiyor.

15 MİLYONA BİTEBİLİR!

Fenerbahçe Yönetimi ise Kim'den son derece memnun ve onu düşük bir bedelle göndermeye sıcak bakmıyor. Ancak Kore basınına göre; 20 milyon euroluk bonservis, 15 milyon euro seviyelerine gelebilir.

Sezon sonunda devreye girecek Bankalar Birliği ödemeleri de düşünülerek tüm kulüpler gibi sarı-lacivertlilerin sıcak paraya ihtiyacı var. Bu bağlamda Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro'ya da razı olabileceği belirtildi. Daha önce yine Kore basınında çıkan haberlerde yıldız futbolcunun takımdaki belirsizlikler sebebiyle mutsuz olduğu ifade edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...