Tgrt Haber
03 Ocak 2022 11:31

Realme, yeni akıllı telefon serisini her an tanıtabilir: Dörtlü kamera göründü

Çinli akıllı telefon devi Realme, yeni akıllı telefon modellerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 5G destekli Realme 9 Pro ve Realme 9 Pro+, Şubat ayından önce piyasaya sürülebilir.

Realme, yeni akıllı telefon serisini her an tanıtabilir: Dörtlü kamera göründü
teknoloji,realme,akıllı telefonlar,realme 9 pro,realme telefonlar

OPPO’nun alt markası olarak kurulan Realme, Çin’in yükselen teknoloji şirketleri arasında yer alıyor. Akıllı telefon üreticisi, Realme 9 serisini kısa süre sonra küresel çapta piyasaya sürecek. 

Realme 9i isimli modelin temel özelliklerinin sızdırılmasının yanı sıra bu ayın sonunda piyasaya sürülmesi söyleniyor. Ancak Realme 9 Pro ve Realme 9 Pro+ hakkında şu ana kadar çok az şey biliniyordu. Sızıntı kaynağı Mukul Sharma, her iki modelin de Şubat 2022’ye kadar kullanıcıların karşısına çıkarılacağını söylüyor. 

REALME 9 PRO, DÖRTLÜ KAMERAYLA GELİYOR

Realme 9 Pro (model numarası RMX3472) ve Realme 9 Pro+ (model numarası RMX3393) Avrupa bölgesi için zaten onaylandı ve işler planlandığı gibi giderse her iki cihazın da Şubat 2022'ye kadar raflarda yerini alması bekleniyor. 

Realme, yeni akıllı telefon serisini her an tanıtabilir: Dörtlü kamera göründü

Özelliklerine gelecek olursak, hem Realme 9 Pro hem de Realme 9 Pro+, 5G destekli ve MediaTek Dimensity 810 işlemci ve/veya MediaTek Dimensity 920 işlemciye sahip olacak. Realme 9 Pro+'ın 6,5 inç FHD+ ekranlı olacağı da söyleniyor. Kamera tarafında ise, 50 Megapiksel + 13 Megapiksel + 8 Megapiksel+ 2 Megapiksel dörtlü arka kamera ve 16 Megapiksel öz çekim kamerası olabilir. Realme 9 Pro+, 5.000 mAh pil barındırabilir ve CQC sertifika listesinde de onaylandığı üzere 65W hızlı şarj desteğine sahip olacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...