Tgrt Haber
28 May 2022 11:15 - Güncelleme : 28 May 2022 11:18

Fallen Order'ın devam oyunu: Star Wars Jedi Survivor duyuruldu! İşte çıkış tarihi

Star Wars serisinin sevilen oyunlarından Star Wars Fallen Order'ın devam oyunu resmi olarak duyuruldu. İşte oyun hakkında bilinen yenilikler ve çıkış tarihi...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
Fallen Order'ın devam oyunu: Star Wars Jedi Survivor duyuruldu! İşte çıkış tarihi
star wars jedi,star wars serisi,star wars oyun

Sevilen Star Wars oyunu için beklenen duyuru gerçekleşti. StarWars Celebration eksinliği kapsamında Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devam oyunu tanıtıldı. Ayrıca oyunun ilk fragmanı da bazı bilgilerle paylaşıldı.

Jedi: Fallen Order'ın devam oyunu olarak duyurulan Star Wars Jedi: Survivor, PS5, Xbox Series X / S ve PC için 2023 yılında piyasayaçıkacak. Yine heyecan dolu sahnelere ev sahipliği yapması beklenen oyunun, tıpkı ilkinde olduğu gibi büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

STAR WARS JEDİ:SURVIVOR DUYURULDU

Star Wars: Jedi Survivor'ın fragmanında; ilk oyunun ana karakteri Cal Kestis’i bir Sith şövalyesi ile savaşırken görüyoruz. Oyunun adından ve fragmandaki sahnelerden bu oyunda daha çok Sith şövalyesi ile savaşacaktır diye tamhin ediliyor.

Fallen Order'ın piyasaya çıkmasından 5 yıl sonra duyurulan Jedi, anlatı odakllı aksiyon-macera oyunu olarak tanımlandı. Pek çok gelişim ve iyileştirmenin yapıldığı oyun, resmi açıklamalara göre ışın izleme desteği ve daha hızlı yükleme süresi gibi yeni nesil özelliklere sahip olacak.

 

 

Kaynak: The Verge
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...