Tgrt Haber
23 Ocak 2022 16:49

WhatsApp sesli mesajlar için yeni bir özelliği test ediyor

Mesajlaşma uygulamaları arasında en popüler olan WhatsApp, uygulama içinde yeni bir özelliği daha test etmeye başladı. Üzerine çalışılan yeni özellik, sesli aramalarla ilgili bir değişikliği içeriyor.

WhatsApp sesli mesajlar için yeni bir özelliği test ediyor
WhatsApp,WhatsApp güncelleme

WhatsApp'ın son zamanlarda pek çok yeniliği ekran görüntüleriyle sızdırıldı. Özellikle tartışmalı gizlilik sözleşmesi sonrası güncelleme sıklığını artıran şirket, uygulamaya yeni işlevler ekledi ve görsel alanda da bir takım değişiklikler yaptı.

Meta'ya ait WhatsApp, geçtiğimiz günlerde test edilen birkaç özelliğiyle sızdırılmıştı. Şimdi ise buna bir yenisi daha eklendi. WABetaifno sitesinden sağlanan bilgilere göre WhatsApp, sesli aramalar için yeni bir değişikliğe hazırlanıyor.

 SESLİ ARAMALARA DUVAR KAĞITLARI GELİYOR

WhatsApp, geçtiğimiz aylarda sesli aramalar için yeni bir arayüz değişikliği yaptı. Öncekine kıyasla daha modern bir görünüme geçiş yapan şirket, bu kez de sesli aramalar için küçük çaplı bir değişikliğe daha hazırlanıyor.

WhatsApp sesli mesajlar için yeni bir özelliği test ediyor

Yakın zamanda ortaya çıkan bir sızıntı da WhatsApp'ın, sesli aramalar için duvar kağıtları ekleme özelliği ortaya çıktı. Yeni güncellemeyle birlikte sesli arama yapıldığında, artık arka planda duvar kağıdını görüntülemek mümkün olacak.

Yukarıdaki ekran görüntüsü, yeni gelecek özelliği ayrıntılarıyla gözler önüne seriyor. Normal şartlarda WhatsApp üzerinden yapılan sesli aramalarda sade yeşil bir duvar kağıdı görüntüleniyor. Ancak yeni güncellemeyle birlikte bu işlevin kullanım alanı genişleyecek. Artık uygulama üzerinden yapılacak bir sesli aramada, duvar kağıdını görüntüleyebileceksiniz. 

WhatsApp'ın yeni özelliği şu anda geliştirme aşamasında. Ayrıca söz konusu değişiklik iOS versiyonun beta sürümünde keşfedildi. Dolayısıyla yenilik ilk olarak iPhone ve iPad kullanıcıları için sunulabilir. Ancak ilerleyen dönemde Android kullanıcıları da bu özelliğe kavuşacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...