Tgrt Haber
30 Ağustos 2018 18:27

Göbek Eritme Yolları ve Evde Göbek Eritme Hareketleri Kadın Erkek

Göbek eritme hareketleri, hemen hemen çoğu kişinin sorunu olan göbek ve bel çevresi kalınlığı nedeniyle merak edilen bir konudur. Göbek ve kilo sorunu için evde yapabileceğiniz kolay ve pratik bazı egzersizler için sizlere bir derleme yaptık.

Göbek Eritme Yolları ve Evde Göbek Eritme Hareketleri Kadın Erkek
göbek eritme

Göbek eritme hareketleri, hemen hemen çoğu kişinin sorunu olan göbek ve bel çevresi kalınlığı nedeniyle merak edilen bir konudur. Göbek ve kilo sorunu için evde yapabileceğiniz hızlı göbek eritme hareketleri kolay ve pratik bazı egzersizler için sizlere bir derleme yaptık. Evde göbek eritme hareketleri işinize çok yarayacak bu hareketleri hemen hemen herkes kolaylıkla uygulayabilir. Kendinizi fazla zorlamadan ve eğer herhangi bir hastalığınız var ise doktorunuza danışmadan yapmayınız.

İlk hareketimiz yarı mekik

Yarı mekik karın hareketleri içinde en kolay olan yöntemlerden biridir. 30 saniye boyunca 3 set olarak yapmanız etkili olacaktır. Her setin arasında 15 saniye dinlenmelisiniz. Daha ileriki zamanlarda bu sporu düzenli olarak yaptığınızda set süresini 15 saniyeden 1 dakikaya çıkartmalısınız.

 

Tam Mekik

Tam Mekik

Göbek eritme hareketleri arasında en popülerlerinden birisi daha tam mekiktir. Bunu da yarım mekik gibi 30 saniye ile 3 set olarak başlanacak ve ileriki dönemlerde yine 1 dakikaya çıkartılacaktır.

Sırt Üstü Ayak Hareketi

Sırt üstü ayak hareketi
Göbek eritme hareketlerinin üçüncüsü de sırt üstü ayak hareketidir. Bu hareketi 40 saniye boyunca 2 set olarak yaparak ilerleyen dönemlerde 1 dakikaya çıkartmalısınız. Hem karın hem de basen çalıştıran bu hareket de oldukça etkilidir.

Ters Sıkıştırma Hareketi

Ters Sıkıştırma

Uzmanlar göbek eritme hareketleri arasında hem sırt hem de göbekteki yağları eritecek olan bir harekettir. Bu hareketi de 40 saniye boyunca 2 set olarak yapın. İleriki zamanlarda diğer hareketler gibi 1 dakika olarak uzatın.

Ayaklı Mekik

Ayaklı Mekik

Göbek eritme hareketleri arasındaki diğer bir hareket ise bu ayaklı mekik hareketidir. Bu hareketi aralarda 10’ar saniye set aralarında dinlenerek 3 set halinde 30 saniye boyunca yapınız.

Göbek Kaldırma Hareketi

Göbek Kaldırma

Bu hareket üç ayrı bölgeyi çalıştırmaktadır. Bu hareketi 10 defa 3 set halinde yapmalısınız. Sırt, göbek ve basen çalıştıran bu hareket oldukça fazla yağ yakmanızı sağlayacaktır.        
Bu hareketleri düzenli olarak hayatınızın bir parçası haline getirir ve yaparsanız, gerçekten kısa sürede aradaki farkı göreceksiniz. Mekikleri yaparken boyun bölgenizde ağrı hissederseniz, boynunuzu koruyarak tümüyle yere yatarak hareketleri yapabilirsiniz.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...